L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 30 de desembre del 2015

ACTUALITZAT FESTIVERN 2015: El dia d'abans i la previsió d'actes per avui dimecres 30

El president de les Corts Valencianes i secretari del Bloc, Enric Morera, recolza i desitja un bon Festivern
 El secretari general del Bloc i president de les Corts Valencianes, Enric Morera, va estar ahir a Tavernes en un sopar pagat a escot pels assistents i que ja s’ha fet tradicional des què hi ha Festivern a la nostra ciutat.

El sopar de germanor va reunir a organitzadors, cantants i representants de l’Ajuntament, entre ells l’alcalde Jordi Joan i regidors de Compromís, acompanyats per el mateix Enric Morera, que mai no ha faltat a aquesta cita festivernera aprofitada per reunir-se amb el col·lectiu local, i també per la diputada de Compromís Mònica Alvaro. 

Enric Morerara i regidors i gent de Compromís van brindar pel bon èxit del Festivern i van desitjar a tots un Bon Any


Ahir mateix Enric Morera manifestava públicament a les xarxes socials que “hui inaugurem el Festivern amb Jordi Juan, Miquel Gironés la millor manera d’encetar un nou any d’esperança”. 

Un suport al festival valler que enguany – com sempre- se celebra sota els principis de “respecte”, “tolerància”, “rebuig de conductes sexistes, racistes, homòfobes, i d’antiviolència”, i les paraules de Morera esdevenen més importants de vindre de qui ara ostenta la segon responsabilitat política al País Valencià, unes paraules impensables en els anteriors dirigents. 

Ahir per la nit l'envelat del Festivern acollia els primers concerts amb  Suquet de Rap, Maloa Brothers, Pupil·les Dilatives, Embolicats i DJ La Fucktoria. Tot seguit teniu unes fotos d'uns moments de l'actuació de "Pupil·les Dilatives".


AVUI DIMECRES:

Avui el festival comença a notar-se més, és el dia d’inici dels grans concerts i dels quals anit ja tinguerem un tast en l’envelat, i també d’inici de les activitats preparades enugnay, com tornejos d’esports, cas de pilota en la modalitat de raspall, futbet i bàsquet. També la Plaça Major de Tavernes a partir de migdia serà el punt de reunió per començar la cercavila que anuncia el Festivern, cosa que farà a les 12.30, amb la presencia de la Xaranga Mecànica per fer correbars. 

I a la vesprada, a partir de les 18.00 a l’escenari de l’envelat del Festivern gaudirem de la presència musical de Assekes, Mai Mai, King Kong Boy, Egalité, Skakeitan, Smoking Souls, Riot Propaganda, Oques Grasses i tancaran la nit de dimecres Karra-Ska’l.

3 comentaris:

UN JUBILAT ha dit...

En la foto d'Enric Morera,militants i regidors de Compromis,també hi ha algún que altre que es de dretes.Jà van acostant-se a la olor del exit, igual que les mosques a la olor de la mel.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic Jubilat, no sigues tu qui faça bona la frase de Joan Fuster, aquella que diu que "cal reivindicar sempre el dret a canviar d'opinió: és el primer que us negaran els vostres enemics".

Anònim ha dit...

En la foto del brindis falten regidors de Compromís.