L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 18 de desembre del 2015

Demà visita guiada a Bolomor. Programació de visites de gener i febrer

Cartell de desembre i inici de gener
Dins de les activitats que es duen a cap per potenciar i difondre el patrimoni de Tavernes, tenen lloc les visites  guiades al jaciment paleolític de Bolomor, una activitat que s’emmarca dins del conveni que ha firmat l’Ajuntament amb Turisme de Diputació i que té, com hem dit, l'objectiu de potenciar i donar a conéixer el jaciment, però també les rutes ecoturistíques del nostre terme. 

Les visites estan patrocinades per l’Ajuntament, la Diputació de València i el Museu de Prehistòria de la institució provincial, i tenen un marcat component didàctic amb tallers sobre les activitats dels homes de Bolomor. 

Així, i com a continuació del cicle de visites es reprenen demà dissabte, dia 19 de desembre, però continuaran el dissabte dia 2 i el diumenge 3 de gener. La visita és gratuïta i només s’ha marcat un preu de 3 euros (amb descompte a 2 euros per a grups majors de 10) per assistència als tallers. 

Segons hem sabut, estan completes les dues activitats, amb 100 persones cada dia. Davant això, s'ha decidit també oferir una visita el dia 2 de gener, dissabte. 

Us oferim el cartell de programació per al mes de gener i febrer. I no oblideu d'apuntar-vos al 92 288 52 64, que les places són limitades en casa visita.

Cartell de gener i febrer