L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 19 de desembre del 2015

Desmuntant Ciudadanos i desmuntant el PSOE

L’usuari de les xarxes socials RaGLaN és un productor de vídeos de crítica política, entre ells, "Desmontando Ciudadanos" que ja te més de dos milions de visites i on posa en dubte que la formació d’Albert Rivera siga una proposta d’esquerres, regeneradora i acostada a la gent. La formació te gairebé 10 anys d'història que la majoria desconeix. Es fa un repàs pel parlament de Catalunya, les vinculacions o complicacions amb certs grups i el seu sentit de vot en 9 anys, la qual cosa perment coneixer millor per on van el partit.


Ara, pocs dies abans de les eleccions espanyoles del dia 20, n’ha fet una versió socialista: ‘Desmontando el PSOE’. Hi fa una dura crítica del seu candidat, Pedro Sánchez. Entre altres coses, explica el seu passat com a conseller de Bankia, banc responsable d’estafar milers de famílies amb les preferents. També inclou un reguitzell de contradiccions en els seus missatges i la seva pretesa ideologia d’esquerres, la qual queda en evidència en moltes ocasions.