L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 26 de desembre del 2015

Demà diumenge teatre a la Casa de la Cultura i concert de la banda a l'Auditori

La Casa de la Cultura acull demà la representació de l'obra " L’últim Rei", una nova adaptació de l'obra d’Ignasi Moreno “Darrere del teló”. 

Els espectadors podran vore entre bastidors, i també des de la butaca, tot el que pot ocórrer perquè la representació d’una comèdia acabe com un autèntic drama carregat de cabassos del millor humor. 

L'obra, de la companyia Lletraferits & Comediants, es representa demà diumenge a les 19 hores en la Casa de la Cultura a benefici de l'associació ADISVA amb un preu de l'entrada de 5 euros.

Recordem també que a les 20 hores, a l'Auditori de la SIM hi ha un concert de la banda.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què es "solapen" els dos actes?
Ja va pasar igual setmana pasada amb els Balls i les Corals.

Anònim ha dit...

Pues cultura ara no és socialista,no sé quin interés amb majoria absoluta de seguir solapat actes que es poden separar... Falta de bona gestió.