L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 23 de desembre del 2015

Les proves de l’emissió del plenari de desembre en directe van resultar un èxit

Captura de pantalla de l'emissió del plenari
El govern de Compromís de Tavernes compleix un dels objectius de transparència i informació ciutadana que s'havia traçat com a tasca de govern i, des de la Regidoria de Comunicació i Transparència, ha fet possible que a partir d'aquest desembre els veïns puguen seguir les sessions dels plenaris des de casa.

El plenari del passat dia 21 va servir per a efectuar les proves dels equips que havien arribat a Tavernes el dia 18, i es van muntar en temps records si pensem que era un cap de setmana. Per això, per a les primeres proves es va usar la sessió del plenari, i no es va anunciar públicament, per si ocorrien talls o algun altre problema tècnic.

L'alcalde Jordi Joan ho anunciava als regidors en començar el plenari i va informar que la prova d'emissió no seria en directe i obert, per si de cas es produïen talls de vídeo i audio, però que si tot anava bé i hi havia la qualitat que s'esperava, es podria seguir després per internet.
Per tant i a partir d’ara, els ciutadans de Tavernes podran veure les sessions del plenari a través d’Internet en directe. Només caldrà entrar-hi a la web de l’Ajuntament a través de l’enllaç http://tavernes.es/video-en-directe.
 
El vídeo de la sessió del ple del dia 21, després de comprovar que ha superat els nivells de qualitat que s’esperaven, ja s’ha posat a disposició de tots els veïns en el mateix enllaç de l'Ajuntament. 

També si voleu accedir-hi directament ho podeu a través de l'enllaç:


D'aquesta manera, els plenaris de l’Ajuntament de Tavernes estaran obert a tots els que vulguen estar informats de primera mà dels assumptes que es debaten.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran treball de Chofre.