L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 28 de desembre del 2015

FESTIVERN 2015: Arriben els primers festiverners/es. Demà "Homenatge a Ovidi"


  
Els primers festiverners i festiverneres han arribat a Tavernes com es pot comprovar amb les tendes de campanya ja muntades en les zones habilitades per l’Ajuntament. Enguany la gent ha estat més matinera, i des d’aquest matí han començat a acudir-hi, i tot va preveure que podem tindre el Festivern més nombrós de la història. 

L’Ajuntament de Tavernes ha dut a cap aquests dies passats tots els preparatius per condicionar i habilitar les zones d'acampada i, segons vam informar, enguany s’han ampliat les dues zones habituals, la de la zona de Marjaletes i la del polígon del Pla per tal d'oferir més i millor espai als campistes.
 Com a novetat d’enguany, les dues zones s'obriran al mateix temps, amb la qual cosa es vol evitar els problemes de darrer hora i acumulacions, i també s’han delimitat els espais amb tanques per tal de recordar que s’ha d’entrar i eixir als recintes per les entrades habilitades. 

I coincidint amb aquests primers visitants s’ultima l’acabament de tot allò que envolta el gran envelat i els serveis necessaris per a dur a cap els concerts i altres d’atenció als assistents. Les imatges que vos oferim donen bona fe de la situació actual, i segons hem sabut tot va molt bé i enguany s’espera fins i tot més afluència de festiverners i festiverners de l’any passat. 


Arranca el festival. Homenatge a Ovidi 

El Festivern arrancarà demà, dia 29 de desembre, i aquesta edició acollirà, ni més ni menys, que 25 grups de música, majorment en valencià. La festa de benvinguda comptarà amb la participació dels grups “Pupil·les Dilatives”, “Suquet de Rap” i “Embolicats”. 

També demà, a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, i dins dels actes paral·lels del Festivern, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha prepara un homenatge a Ovidi Montllor amb la presència de la Fera Ferotge (Inadaptats), Cesk Freixas i Pau Alabajos. L'entrada s'adquirirà en la mateixa Casa de la Cultura al preu de 3’5 euros.

Dies 30 i 31 de desembre

El dia 30 de desembre Riot Propaganda - unió temporal d'Habeas Corpus i Els Chikos del Maíz - compartirà escenari amb Oques Grasses, Skakeitan, Mai Mai, Smoking Souls, Égalité, King Kong Boy, Karra-Ska'l i Assekes.

I el dia 31 el Festivern ens ofereix una altra novetat: no hi haurà pausa ni descans l'últim dia de l'any i les actuacions s'efectuaren de manera ininterrompuda el 31 de desembre a partir de les 17:30 hores de la vesprada i acabaran de matinada. La Gossa Sorda, Boikot, Aspencat, Els Catarres, PlanB, Juantxo Skalari, At-versaris, Atupa, Bacora, Ítaca Band, Mox i el punxadiscos Galàctic seran els encarregats d'acomiadar el 2015 i donar la benvinguda el 2016. 

I com és habitual des de les primeres edicions en Tavernes, entre el 30 i el 31 de desembre a més de concerts es podrà assistir al concurs de paelles, campionats de futbet, raspall i basquet, així com d'activitats culturals i d'una zona d'acampada gratuïta.