L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 29 de desembre del 2015

L’Ajuntament contracta 18 persones a partir d'avui per a obres de manteniment d’edificis municipals


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Foment Local, ha contractat 18 persones desocupades, inscrites com a demandants d'ocupació per atendre el treball denominat “Manteniment d’infraestructures i edificis municipals”.

Aquestes persones comencen avui mateix, dia 29, un contracte per a executar obres que s’emmarquen dins del Pla d’Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques Valencianes, que te com objectiu fomentar l'ocupació en l'àmbit local a través d’un programa d’ajudes.

L’Ajuntament, implicat en la creació de llocs de treball al municipi, es va acollir a un programa d'ajudes dirigit als ajuntaments per poder contractar i executar obres o servicis d'interés general o social.

Les ajudes, que va convocar la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, estan emmarcades en el Pla d'Ocupació Conjunta de les diverses administracions, la Diputació, la Conselleria i els ajuntaments. En total, són 58.662 euros, és a dir, 19.554 euros que aporten les tres administracions a parts iguals, amb un objectiu clar: fomentar l'ocupació en l'àmbit local.

Les 18 persones elegides eren aturats inscrits com a demandants de treball en els centres SERVEF i pertanyien a algun dels col·lectius com parats de llarga duració, jóvens menors de 25 anys o majors de 45 anys.