L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.271
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 60.885

dilluns, 28 de desembre de 2015

L’Ajuntament instal·la un nou sistema de ventilació del pàrquing i resol les filtracions d’aigua


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Obres Públiques, ha realitzat un projecte d’adequació de presa d’aire natural i ventilació del pàrquing subterrani del Passeig del País Valencià. Els elements instal·lats solucionen el problema de les filtracions d’aigua de pluja que fins ara tenia el pàrquing subterrani del Passeig del País Valencià.

La realització de les obres ha permés establir un nou sistema de ventilació del pàrquing alhora que es resolen les filtracions d’aigua i problemes d’humitat que es produïen quan plovia. Abans es disposava d’unes reixes horitzontals per on l’aigua de pluja entrava directament al pati interior fent necessària l’evacuació amb unes bombes.

Ara, a més, els ciutadans de Tavernes poden gaudir d’un nou mobiliari urbà mitjançant elements de jocs i decoratius que s’integren en l’espai públic. Es tracta d’uns bancs i unes mantes de joc que tenen als laterals unes reixes de ventilació. Tota la zona on s’han instal·lat disposa, a més, d’unes tanques per donar més seguretat a l’entorn. 
L'obra és un dels projectes que l’Ajuntament ha dut a cap amb les subvencions del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de la Diputació de València, amb un pressupost de 20.000 euros.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això està molt be!

Anònim ha dit...

Lo del Passeig del País Valencià, es una...,

No se com els arquitectes de renom que te la nostra ciutat d'eixa que els politics peguen i repeguen trosets d'aqrquitectura sense una seguida i una coherencia, pero clar es culpa del PP, aixo ja o sabem, pero amb aixo les filtracions no estan resoltes.
Al segon pilar del parking mirant a l'esquerra del wc de homes hi han filtracions, els banquets ahi no afecten.
Situat per baix del postes de la llum del passeig tambe i ha filtracions, al carril central del parking hiha deposicions de la filtracio, aixo amb els banquets no esta tampoc resolt.

Pero be ficar en un mateix Passeig tants i tan diversos mobiliaris urbans es vergonyos, on estan les lines basiques d'una arquitectura equilibrada i que cree espais urbans correctes.
Banc de pedra scofet, pastizal, baquets de fusta i fundicio, bancs de formigo blanc amb acer.

Vergonyos, senyors tecnics i politics, vergonyos

Anònim ha dit...

Completament d' acord amb anònim d' abans, però jo vaig mes enllà ja q cada dia veig un passeig mes degradat. Vergonyós els tests gegants amb arbres encarransits que que no fan ningún tipus de ombra i per gegants que són no et deixen vigilar als teus fill quan juguen i no hi han ni un ni dos, hi han mes de 30, vergonyós que no siga peatonal, que no hi han engrunsadores com cal i estàn al costat de la rampa del parking amb baraneta escalable i perillosa, passeig amb molt poca llum, amb unes zones d' empedrat que es van fer per posar una falla que ara no posen amb focus de llum i tot... Total un solar sense ningún tipus de ombra, ni seguretat, ni zones delimitades de joc pels xiquets... Perque un passeig és per a passejar i gaudir d'ell i que els xiquets puguen disfrutar-ho i jugar.. Tant costaria fer-lo mes atractiu, peatonal, llevar eixos tests tots dellavasats i posar arbres q donen ombra... I jo em pregunte.. On estaràn eixos arbres tant bonics que hi havien? No deixe de recordar a la Baronesa Tyssen encadenada als arbres del Passeig del Prado a Madrid...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Compartim el que dius i pensem que serà una de les assignatures a aprovar per aquest o un altre govern quan les circumstàncies econòmiques faciliten fer algunes inversions grosses, perquè aquesta serà grossa i ben grossa per reordenar, remodelar i fer un passeig atractiu.
I sabem que el govern municipal també ho pensa i ho desitjaria.
Quan a plantar arbres, ho veiem molt difícil per no dir impossible. Recorda que davall hi ha l'aparcament i no pensem hi haja capa de terra suficient entre el pis del passeig i l'encofrat de formigo superior de l'aparcament perquè les arrels facen el que pertoca: arrelar per sostindre l'arbre.
Ens diran sectaris pel que anem a dir, però vulguen o no és una de les destrosses urbanes més greus que ha fet el PP a Tavernes (junt a deixar que l'alta tensió fora aèria i no soterrada)i els efectes negatius del projecte del passeig estem patint-los ( i damunt vam pagar 1.900.000 euros a l'empresa) i els patirem encara molts anys, perquè al cap i a la fi tot el que faces al passeig sempre serà un pegat i condicionat per un fet lamentable: és un sequer. I li podràs posar mobiliari nou, jocs, etc... però arbres com abans pensem que mai.