L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 21 de desembre del 2015

ACTUALITZAT: CompromÍs-Podemos el gran guanyador del 20D al País Valencià

Resultats 2015

El PP ha perdut gran força en un dels seus principals bastions: el País Valencià i passa dels 20 escons obtinguts en les eleccions de 2011 als 11 en els presents comicis.
Compromís-Podemos es converteix en la segona força, amb 9 escons, i per tant és la força   triomfadora i, damunt, passa al davant del PSOE, que n'obté 7 després de perdre'n tres.


En quart lloc se situa, igual que en les eleccions autonòmiques del passat mes de maig, Ciudadanos que en els seus primers comicis generals aconsegueix 5 escons, mentre que tant Esquerra Unida com UPyD perden l'únic diputat amb el qual comptaven en el 2011.

Alegria en Compromís-Podemos pel resultat electoral


4 comentaris:

Anònim ha dit...

El qui no es consola es perque no vol,en primer lloc es clar q en la localitat em guanyat pero no oblidem que no son locals son generals i en eixe aspacte el pp trau mes,i laltra questio es que estem en coalicio en PODEMOS cosa que les bases estabem encontra,per dignitat i coherencia
crec que Jordi Juan no deuria de mostrarse tant euforic o ens a fet la bicicleta.
Per molt que digen que tenim representacio" farem lo q Pablo i Oltra diguen".

La Cotorra de la Vall ha dit...

El que Compromís farà o deixarà de fer pensem que és una cosa que haurà de decidir el mateix Compromís a partir d'ara, i sobre tot el Bloc, no Pablo ni Oltra.

I seria bo que comparares els resultats d'ahir i els del 2011, abans de dir que el PP en trau més. El PP perd més de 2.600 vots, és a dir la meitat, i passa al 30% quan en tenia el 67%. Si això es "el PP trau més"....

2011

PP 5.503 67%
PSOE 2.104 22%
Compromís 1.410 8%

Anònim ha dit...

Guanyador Compromís Podemos? El guanyador és el PP.

Anònim ha dit...

Es veritat ha guanyat. Perdent la meitat de vots a Tavernes, 9 escons al País Valencià i perdent 63 escons a Espanya i la majoria absoluta.
Que vos aprofite la victòria.