L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 20 de desembre del 2015

El Grup de Balls Populars celebra els primers 40 anys (li'n desitgem uns altres 40 més)



 El grup de Balls Populars La Vall de Tavernes ha celebrat avui el 40 aniversari de la seua fundació i ho ha fet amb un gran espectacle a l’auditori de la Societat Musical que ha reunit a la major de tots els balladors i balladores que han passat pel grup en aquests quaranta anys. 
 
La sala de l’auditori ha estat plena de gom a gom durant el temps que ha durant l’espectacle, més de dues hores, i ha gaudit de valent seguint l’evolució de les diferents peces ballades que s’hi han oferit. 
 
Cal dir també que entre ball i ball, algún components del grup en aquest 40 anys ha intervingut per recordar alguna história, anécdota o fet interessant que recordara o li va passar, amb la qual cosa s’ha recordat una part de la historia del grup i s’ha trasmés a tots els assistents. 
 
 
L’acte ha comptat amb la presencia de l’alcalde, Jordi Joan, de la regidora de Cultura i membres del consistori. L’alcalde ha dirigit unes paraules als assistents on ha esmentat el gran treball que fa el grup i els ha donat les gràcies per mantindre viva la flama de les nostres tradicions.
 
Enhorabona al grup pels seus primers 40 anys i com hem dit, els desitgem uns altres quaranta més.