L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 30 de desembre del 2015

V cursa popular de Sant Silvestre




 
Anit se celebrava la “V Cursa popular de Sant Silvestre" que va ser un total èxit de participació amb més de 600 persones corrent pels carrers de Tavernes, en una prova que va estar molt ben organitzada per la regidoria d'Esports i el Club d'Atletisme Valldigna. 
 
Una nit amb molt bon oratge que animava a la presencia al carrer, també impulsat per eixe ambient festiu que viu Tavernes arran del Festivern. Ambient lúdic, festiu, de joiosa alegria i molt bon humor el del carrer, gràcies també a la presència de molts participants disfressats.
 
El circuit tres quilometres urbans que foren recorreguts amb menys de 10 minuts pel campió, Jacobo García López, de Tavernes, amb un temps de 8 minuts i 40 segons, mentre la guanyadora de la nit, també de Tavernes, fou Neus Sansaloni Martínez, amb un temps de 11 minuts i 27 segons. 
 
 
El regidor d’esports, Josep Llacer, acompanyat del regidor de Transparència, Enric Chofre, van ser els encarregats de donar l’eixida a la cursa i també de lliurar els obsequis als guanyador.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran cursa