L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

diumenge, 20 de desembre del 2015

La regneració de la Goleta avança a bon ritme


El Ministeri de Medi Ambient, a través de la Demarcació de Costes, executa els treballs de la regeneració de la platja de la Goleta que duraran fins al final del mes. 

Les obres tenen com a objectiu recuperar la línia de costa afectada pels darrers temporals, tasca que du a cap l'empresa Dragados SA reposant l'arena arrossegada agafant arena de diversos punts de la costa.


Les fotografies ens mostren el moment actual dels treball el passat divendres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fer i desfer, la feina de matalasser; o feina per alguna empresa amiga?

UN JUBILAT ha dit...

Algú sap si en els mateixos treballs de regeneració també van a fer l'espigó en forma de L que diuen que pot ser siga la solució a la erosió que estem sufrint en esta platja?