L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 21 de desembre del 2015

La Policia Local intensifica la vigilància en la plaça de l’Església i voltants


La Policia Local de Tavernes, davant les queixes de veïns per soroll i brutícia en la plaça de l’Església, ha intensificat la vigilància per la zona al llarg del mes de novembre. La plaça és una zona on es concentren grups de jóvens a la nit, la qual cosa ha estat motiu de queixes dels veïns pel soroll i la brutícia que generen.

Les patrulles de la Policia Local han actuat i confiscat unes quantes dosis de marihuana per al consum. En total, han sigut 11 les actuacions que s’han enviat a la Delegació de Govern per infracció a la Llei de Seguretat Ciutadana.

A més, a un dels jóvens se li va alçar acta per infracció a l’Ordenança municipal sobre netedat urbana i residus, per haver llançat brutícia i altres objectes a la via pública.

En algunes actuacions, els denunciats eren menors d’edat, de manera que es va cridar els seus pares, d’acord amb la llei de responsabilitat de menors.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ja calia una intervenció contundent en la zona

Anònim ha dit...

Es podría fer el mateix en els que embruten el carrer en els escrements i pixarrades dels gossos, a vore si corren la veu i tenen un poc mes de civisme i respete per el mobiliari urbá i algunes construcciones,publiques i privades

Anònim ha dit...

Sí,ara de repent,resulta que els joves molesten a la plaça.
Els darrers 5 anys ningú s'ha percatat (ni han cridat a l'Ajuntament,requerint la presència de la policia) a la zona de Passeig Colon els caps de setmana i festius. Allí no calia vigilar,tot estava be.

Anònim ha dit...

Hi han mes llocs on dissabte per la nit es imposible dormir fins casi les cinc del mati,soroll,bruticia de vidres trencats i oloreta a coses no permeses pa fumar,una pasaeta tambe per el carrer del metge paco valiente en divendres i dissabte per la nit.

Anònim ha dit...

No crec que la plaça de l'Església i els voltants siguen els llocs on més urgent és la vigilància dels nostres policies.