L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 19 de desembre del 2015

"8 apellidos valencianos"

Un bar a Madrid. Un jove s’acosta a la barra d’un bar i demana en castellà, “un café del temps”, a la qual cosa la cambrera, amb la mosca darrere l’orella per la demanda, li pregunta si no serà valencià, la qual cosa el jove nega… La cambrera li explica: “Ah…jo pensaba que eras de ahí, de donde la Rita, Camps, Cotino…¿no?”.

Aquest és el contingut inicial d’un vídeo electoral llançat a les xarxes socials per la coalició "Compromís-Podemos. És el moment" amb l’objectiu de denunciar la corrupció i recuperar el “bon nom dels valencians” tacat durant les últimes dècades per la corrupció.

El vídeo conclou amb la intervenció del cap de llista al Congrés per València, indicant: “Mai més et faran baixar la cara. Vota sense vergonya, Vota amb valentia".



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Millor que el dels moteros del PP.

Anònim ha dit...

Un 10 per al que ha ideat este video.