L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

dijous, 17 de desembre del 2015

IV campanya de les caixes d'aliments salidàries
Un any més, els veïns de la Valldigna que ho desitgen poden col·laborar en la campanya de les caixes d'aliments solidàries. La manera de fer-ho és molt senzilla i fàcil: apadrinant una de les famílies més desfavorides de la Valldigna. 

Per això, només cal anar als locals de Creu Roja de Tavernes, al carrer Nou 11, i agafar una caixa (també s'hi poden utilitzar bosses), comboiar els amics, familiars o veïns, i entre tots omplir-la amb almenys 14 productes diferents, com ara: oli, llet, arròs, sucre, sal, conserves, dolços, sucs, cereals, cacau soluble, pasta, formatge, galetes, etc. i entregar-la, fins el 8 de gener, a Creu Roja. El cost estimat de la caixa, segons la marca dels productes, és d'uns 20 euros.

A més de l'opció d'apadrinar una o més famílies omplint una caixa, enguany novament col·laboren en la campanya els supermercats d'alimentació, Super Patri, MasyMas i Consum. S'hi han instal·lat 3 punts d'arreplegada d'aliments (carros de la compra) senyalitzats, perquè, qui vulga, hi diposite els aliments que vol aportar. 

Com a edicions passades, s’espera comptar amb la col·laboració de diverses associacions culturals, agrupacions, clubs esportius, partits polítics, ONGs, partículars a títol personal i altres entitats de la Valldigna. 

Les caixes es lliuraran a les famílies que tenen la consideració i estan inscrites com a més desfavorides. Les previsió és entregar-les, si és possible, per a Reis, amb la col·laboració dels voluntaris de Creu Roja il'Economat de Càritas Interparroquial de Tavernes. 

Només es tinga tot a punt, s'informarà amb més detall dels horaris dels esdeveniments esportius i també dels actes i col·laboracions particulars que s'hi sumen al projecte.
ÀNIM, UN ANYS MÉS TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM!!