L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dijous, 17 de desembre del 2015

No ens estan dient: "Agafeu-me..."

Així ha quedat una de les jardineres amb flors de pasqua
Com cada any per festes de Nadal, tornen els torrons, els pastissos de moniato, els arbres, els betlems … i naturalment, les vermelloses flors de pasqua. 
 
També, any rere any, el nostre poble engalana els seus parcs i jardins amb panells de llum i flors ben acolorides per celebrar aquestes dates, i per tal que tots ens sentim un poc més acompanyats. 
 
Els membres de l’equip de jardineria, ja va començar fa uns dies aquesta tasca i s’han trobat amb una gran sorpresa: han desaparegut moltes plantes. Què trist! 
 
Sempre hi ha algú que pensa que aquestes flors tenen un invisible cartell que diu: “agafa’m si pots”… i no és així, estan perquè tots i totes les gaudim i ens alegren la vista.

Per favor, respectem el que és de tots i demostrem civisme.
 
Informació del taller d'ocupació de Tavernes

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi ha ni educació ni civisme.

mari ha dit...

i que esperàveu en un poble que no esta net en tot l´any, trenquen, embruten molt molt (sobretot d´excrements), furten, pinten .... de veritat pensàveu que no anava a passar?, jo ja ho vaig posar fa un temps arrere, una política d´educació cívica i castic per al que no respecta el que és de tots, el que paguem i compartim tots.
Com al xiquets, que fan alguna cosa malament i es castiguen, igual, als majors castigalos on més mal fan, la butxaca, però per això és necessita que durant un temps 2 o 4 policies es dediquen a castigar aquests actes, patrullar pels carrers, per als veïns.