L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 14 de desembre del 2015

El País dóna com a guanyador al PP i segon al PSOE, distanciat de Podemos i Ciudadanos

Segons El País, el PP se situa en primer lloc en les eleccions del 20D amb un 25,3 per cent de vots que li atorgarien entre 105 i 112 escons, mentre que el PSOE obtindria un 21,00 per cent de vots que li reportarien entre 85 i 94 escons, segons l'enquesta de Metroscopia que publica el diari aquest dilluns.

La tercera força seria Podemos amb el 19,1 per cent (entre 55 i 64 escons) i Ciudadanos amb un 18,2 (entre 53-67) i UP-IU amb el 5,0 (entre 1-3) serien les següents formacions en intenció de vot. La resta de formacions que concorren a les eleccions obtindrien entre totes elles segons l'enquesta 29 escons.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El PP tornarà a guanyar?