L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 16 de desembre del 2015

Tavernes s’il·lumina per a rebre el Nadal

 
L’Ajuntament de Tavernes està instal·lant l‘enllumenat nadalenc en el municipi per a oferir una imatge més acollidora dels carrers de la localitat i, alhora, atendre la demanda dels ciutadans. 
 
La il·luminació es situa en l’entorn de la plaça Major, en l’edifici de l’ajuntament i en el carrer Major, l’edifici de la Casa de la Cultura, el poliesportiu municipal i la zona del Parc del Cantalot. En la zona dels Sequers s’il·luminarà el ficus de l’entrada a la població. 
 
A més, s’han instal·lat llums en l’edifici de la Policia Local de la platja i en fanals, per distintes zones de poble i de la platja. La brigada municipal continua treballant per col·locar tota la decoració i finalitzar tot el muntatge nadalenc. 
 
Els llums usats són els que ja té en propietat l’Ajuntament, però ha calgut llogar-ne més. En total, l'actuació suposa una despesa de 6.500 euros en el lloguer i el muntatge dels llums amb tecnologia LED per a respectar el medi ambient i estalviar en consum energètic.
 
Els llums de Nadal s’encendran tots els dies fins al dia 7, l’endemà del dia de Reis, quan la brigada municipal començarà a desmuntar-los. 
 
A partir de hui també se podran escoltar les tradicionals cançons nadalenques pels voltants de la plaça Major dues vegades al dia, a les 12 i a les 18 hores.