L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 20 de desembre del 2015

A les 2 de la vesprada hi havia votat un 44% del cens


Un total del 44% del cens de Tavernes havia votat fins les 14 hores, una xifra que en comparació amb la del 2011, que va ser del 48'40%, implica menys afluència en percentatge de 4 punts per davall, encara que no podem oblidar que fins les 8 de la vesprada encara hi restaven 6 hores, poc més de la meitat de la jornada electoral.
 
 
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat de la seua muller, ha exercit el seu dret al vot a migdia i ho ha fet en la mesa electoral de la platja on estan censats. L'alcalde no ha tingut cap problema a mostrar el seu vot com ha publicat al seu facebook.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a estar censat a una població,no ha de ser on d'habitatge la major part de l'any? No para bé exercir d'alcalde d'un poble estant censat en un altre?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si no estas censat a Tavernes, no votes a Tavernes. I si votes a Tavernes, és perquè estàs censat a Tavernes.
I efectivament no està bé exercir d'alcalde en un poble on no estàs censat ni vius, però este no és el cas.