L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 30 de desembre del 2015

FESTIVERN 2015: Una zona d'acampada plena i una segona que comença a omplir-se

2ª zona d'acampada: Polígon El Pla de matí i de nit

.. I al llarg del dia d'ahir va continuar la maror de nou vinguts al Festivern ( o caldrà dir Festavern, jugant amb el nom Tavernes, com ja es diu pel carrer), els qual van començar a omplir la segona zona d'acampada al Polígon el Pla.

Les fotos que us oferim, encara que amb no massa bona qualitat, són un fidel reflex del que va ser ahir la jornada a Tavernes quan a arribada de festiverners i festiverneres.

Tot un èxit de participació de joves de tot arreu del País Valencià i de les autonomies veïnes, i hem de suposar que encara continuarà al llarg del dia d'avui.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pocs poliklins per tants acampats

Anònim ha dit...

Com a mare em pregunte si l'ajuntament ha previst el nombre elevat de joves que van a participar en els concerts i si compta amb prou agents per a controlar la seguretat dels nostres fills. Tinc entès que el cap de policia està de vacances.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La pregunta porta implícita la resposta.

Pensem que vosté sap perfectamente que no s'autoritza des de l'Administració (siga local o la Delegació de Govern) cap festa de Cap d'Any que no complesca els requisits de seguretat que marquen les normes, que els tecnics han revisat les instal·lacions abans d'autoritzar res, i fins i tot la Policia Autonomica (com va passar l'any passat) va acudir sense avisar a Tavernes a comprovar que tot s'estava complint segons la norma. Per cert, va felicitar a l'organització.
S'ha dit i s'ha publicat en diaris i blocs locals que tant per banda de la Guàrdia Civil com de la Policia Local s'ha muntat un operatiu especial per aquests dies que ja ha començat avui, i on hem pogut veure, agents de la Guardia Civil fent tasques de control.
El fet que estiga el Cap de Policia de vacances no implica res. De vacances hi ha en aquests dies molts funcionaris i no per això el Món deixa de funcionar. De fet, hi ha en el cos de la Policia Local altres agents amb la categoria d'Inspectors que poden fer ( i de fet estan fent) les funcions que corresponen.
Si seguirem la mateixa lògica que usa vosté, el Cap de la Policia mai no se'n podria anar de vacances.
Així que estiga ben tranquil·la i no es preocupe per la seguretat, que hi ha altres mes entesos que vosté i nosaltres que se n'ocupen com se n'han ocupat els últims quatre anys, des que se celebra el Festivern a Tavernes.

Per cert una dada en la qual no ha pensat: ¿Sap vosté que els darrers quatre anys no hi ha hagut cap accident greu a Tavernes, ni res que lamentar quan a desgràcies personals per accidents per viatges dels nostres fills a passar el Cap d'Any fora del poble?

Anònim ha dit...

bueno espere que no fasen com tots els anys que el dia 1 esta tot fet una porquera y els carrers en olor de pixum espere que ya que porteu el festival es feu carec de netegar els carrers que dexen de pigum que no costa res pasar una magueraeta de aigua

UN JUBILAT ha dit...

Quan s'envan els jovens,a l'endemà els serveis de neteja ho fan tot ben net i açi no passa rés.Igual que passa en la setmana de falles,o en la cavalcada de reis o després de passar la processó.El més important es que fem la festa a Tavernes i que els jovens no vatgen agafant el cotxe deprés d'haver begút alcohol.