L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 12 de desembre del 2015

L’Ajuntament de Tavernes publica totes les factures que paga

L’Ajuntament de Tavernes continua treballant per millorar en transparència i accés a la informació pública i amb aquest objectiu publica totes les factures que paga en el portal www.tavernes.es.

Des d’ara, qualsevol persona pot accedir a la pàgina web de l’Ajuntament i consultar la relació dels pagaments realitzats. La informació dels documents que s’exposaran seran el concepte, la quantitat, el nom de l’empresa, la data del document i la del registre i l’aplicació pressupostària de cada un.

Tavernes és el cinqué municipi que s'uneix a aquesta publicació de factures en la comarca Safor-Valldigna, una pràctica de transparència que han començat a posar-la en marxa els governs nascuts de les darreres eleccions municipals.
El regidor de Transparència, Enrique Chofre, ha manifestat que “se segueixen impulsant nous objectius per a aconseguir el màxim grau de transparència possible i posar a l’abast de tota la ciutadania la informació de què disposa el consistori”. 

La primera relació publicada comprén 819 factures, dels mesos d’octubre i novembre, que sumen un total de 1.311.969 euros.

La informació econòmica de les factures es penjarà mensualment, a fi de complir la Llei de Transparència. 

Podeu consultar-la al següent enllaç:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Menut titular el del Levante de hui: Tavernes, el último municipio a unirse al club de la transparencia casi absoluta.
Es un titular que a primera lectura confón í prou el lector i més quan dels 31 municipis que hi ha a la Safor-Valldigna, tal com digueu, Tavernes és el cinqué i per tant no seria el últim.
No costava massa o bé canviar el titular per un més entenedor i què no done lloc a confusió o simplement afegir "es por ahora" amb la qual cosa quedaria: "Tavernes, es por ahora el último municipio a unirse al club de la transparencia casi absoluta" i així tot clar.

Anònim ha dit...

Chofre està fent bona faena. Ara falta que pose en narxa la retransmisió dels plenos.
Per què no publica més factures?

Anònim ha dit...

Pues si, era més facil "Tavernes, la quinta localidad de la Safor que se suma al club de transparencia"