L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 18 de desembre del 2015

L'Ajuntament s'estalviarà vora mig milio d'euros d'interessos bancaris fins el 2032

Firma de la revisió

L’Ajuntament reduirà el pagament de més de 58.000 euros d'interessos en el 2016 amb la revisió dels préstecs bancaris, i una quantitat que es calcula en més de 487.000 euros, entre l’any 2016 i el 2032, gràcies a la modificació dels tipus d’interés.

L’Ajuntament de Tavernes ha signat amb els bancs una modificació dels préstecs bancaris per a abaixar els interessos i reduir despeses en el cinc préstecs que té .

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha manifestat que “la ciutadania sap que l’Ajuntament està ara econòmicament molt millor que quan entràrem a governar l’any 2011. Tanmateix, no podem abaixar l’alerta i hem de prendre mesures com esta per tal de continuar reduint despeses bancàries al consistori”.

A finals de la legislatura passada, en març del 2015, ja es va signar la modificació del préstec amb el banc BBVA. Ara, s’ha realitzat la firma de la resta de modificacions amb les entitats Bankia i Caixabank, i falta formalitzar la del Banc de Sabadell, que es farà d’ací a poc.

Amb este acord, l’Ajuntament de Tavernes pretén que les despeses en interessos, que ixen de fons públics, siguen les mínimes possibles i poder destinar els diners a altres inversions del municipi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això està molt be.

Anònim ha dit...

Ja no canviaràn els tipus d'interes fins 2032 o poden variar cap a baix o cap a dalt?