L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 28 de desembre del 2015

Concert de Cap d'Any de la banda simfònica de la SIUM




La Banda Simfònica de la Societat Instructiva Musical de Tavernes va oferir ahir el Concert de Cap d’Any patrocinat per l’Ajuntament de Tavernes. 
 
Un molt bon concert i una sala atapeïda de gom a gom que van aplaudir totes les interpretacions i van participar plenament al final del concert, quan la Banda Simfònica va interpretar la coneguda “Marxa Radetzky” de Johann Strauss, acompanyada amb les palmes dels assistents. 
 
 
Abans, i durant la primera part que s’iniciava amb la peça “Silenci per a una dama” d’Hilario Extremiana, vam poder gaudir de la interpretació de “Tres improvisacions, cadencia i final” del mateix autor i que va tindre com a solista al clarinet a Rafael Climent, que va expressar el seu content per haver fet de solista al seu poble. També va regalar una peça en honor de Falla. 
 
 
I vam tindre també un petit homenatge a una persona molt volguda en la SIUM i que ens va deixar fa poc: Batiste “l’Abanderao” amb un detall que va arreplegar la seua filla que emocionada va dir que amb cada nota dels músics, sempre estarà present son pare. 
 
La segona part van poder escoltar “Rapsòdia Lírica española” de Bonete; “La vídua alegre” de Lehár i Soutullo; “Pizzicato polka” de Johann i Josef Strauss, “Tritsch-Tratsch polka” de Johann Strauss i Reed i la “Cavalcada Reial”, una composició del mateix director Rafael Garrigós, basat en nadales populars i que va servir per felicitar els presents.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt defendre les actuacions de la banda,però de forment ni un gra. O dit da'altra manera,els diners vallers que aplegaven a la orquestra indirectament a través de la Manco,aprofita l'Ajuntament per a quedar-se'ls en eixir-se'n d'ella.