L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 18 de desembre del 2015

Rebutjades les esmenes del PP contra el valencià

Les esmenes que ha presentat el PP als pressupostos en un intent de buidar de contingut la tasca de l'Academia Valenciana de la Llengua no s'han aprovat.
 
El PP ha dut a la Comissió d’Economia, Pressupostos i Hisenda unes esmenes que no són més que intentar buidar a l'AVL d’una part molt important del seu contingut i funcions, deixant-la sense diners per a promoció lingüística, les publicacions i el seu funcionament intern. 
 
Evidentment les esmenes del PP no han eixit endavant, però han servit per deixar b en clar les contradiccions dels populars que volien eliminar la línia pressupostària del concurs de teatre amateur de la Junta Central Fallera, el que és un posicionament en contra de les falles i del teatre en valencià.
 
Un altre exemple d’aquest atac a la nostra llengua i a l’AVL és el rebuig del PP a dotar de línia pressupostària les beques d’investigació, els premis literaris Sambori per a xiquets que s’organitzen a Alboraia o la promoció del valencià als mitjans de comunicació, entre d’altres.
 
I per acabar-ho d'arredonir s'han posat a criticar els sous dels acadèmics.... una qüestió absurda si tenim en compte que va ser el Consell del PP qui els va posar!!!

Més informació sobre el tema a:

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/12/el-pp-de-nou-contra-lacademia.html