L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 15 de desembre del 2015

FESTIVERN 2015: S'acosta, s'acosta... el Festivern.





El Festivern arrancarà el pròxim dia 29 de desembre amb una nova edició que tindrà com a seu de celebració Tavernes i que acollirà, ni més ni menys, que 25 grups de música en valencià.

El Festivern arriba a l’onzena edició després d'un naixement on es va pensar acomiadar l'any escoltant música de grups en valencià. Després d'onze anys, i una gran etapa de consolidació en la nostra ciutat, amb cinc edicions consecutives s'ofereix de nou un gran esdeveniment musical de cap d'any.

La presentació del Festivern és a càrrec del grup de Pego “Smoking Souls” i ho fa amb un video promocional que s'ha gravat en gran part en la nostra ciutat, alguns dels paratges de la qual podreu apreciar quan ho visioneu. Es tracta d'una cançó inèdita 'Nit Salvatge' on han col·laborat Els Catarres, Boikot i Toni el Sucio (Riot Propaganda i Els Chikos del Maíz) sota la direcció artística de Tresdeu Media. Una de les cançons més atrevides de Smoking Souls pel seu acostament sense cap tipus de por a les sonoritats més indie de la música actual.

I una vegada més el Festivern es presenta amb novetats, entre elles la publicació dels horaris d'actuació dels grups, una reivindicació dels assistents i que a poc a poc es va regularitzant, mentre es treballa també per a millorar la planificació dels accessos a la carpa perquè no present cap problema.


La festa de benvinguda serà el dimarts dia 29 amb l'actuació de les valencianes Pupil·les Dilatives, Suquet de Rap i Embolicats, mentre el 30 de desembre Riot Propaganda - unió temporal d'Habeas Corpus i Els Chikos del Maíz - compartirà escenari amb Oques Grasses, Skakeitan, Mai Mai, Smoking Souls, Égalité, King Kong Boy, Karra-Ska'l i Assekes. 

I el dia 31 el Festivern ens ofereix una altra novetat: no hi haurà pausa ni descans l'últim dia de l'any i les actuacions s'efectuaren de manera ininterrompuda el 31 de desembre a partir de les 17:30 hores de la vesprada i acabaran de matinada. La Gossa Sorda, Boikot, Aspencat, Els Catarres, PlanB, Juantxo Skalari, At-versaris, Atupa, Bacora, Ítaca Band, Mox i el punxadiscos Galàctic seran els encarregats d'acomiadar el 2015 i donar la benvinguda el 2016.

I com és habitual des de les primeres edicions en Tavernes, entre el 30 i el 31 de desembre a més de concerts es podrà assistir al concurs de paelles, campionats de futbet, raspall i basquet, així com d'activitats culturals i d'una zona d'acampada gratuïta.


HOMENATGE A OVIDI 

El 29 de desembre la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acollirà el concert homenatge a Ovidi Montllor amb la presència de la Fera Ferotge (Inadaptats), Cesk Freixas i Pau Alabajos. L'entrada s'adquirirà en la mateixa Casa de la Cultura el dia 29.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Grandíssima cançò !!

@Smoking_Souls

Anònim ha dit...

Soc un home de 50 anys, hi he de dir, que he quedat maravillat amb aquesta cançó.

Un deu per ells.