L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 23 de desembre del 2015

FESTIVERN 2015: El festivern ja està ací...


El muntatge de l’envelat del Festivern 2015 s'esta continuant avui a bon ritme després que ahir començaren a arribar els primers camions amb els elements desmuntats i s'iniciaven els treballs. 

Avui ja es veu tota la gran estructura metàl·lica sobre la qual està situada la gran lona impermeable i plastificada que forma el gran recinte on se celebraran els concerts. Tal com avança el muntatge, i tenint en compte que es fa tot amb l'ajuda de maquinària pesant, avui mateix podria estar acabat l'envelat.  A partir d'aleshores començarà la instal·lació a l'interior de l'escenari i barres.


Les dimensions de la carpa segons ens han dit són semblants a la de l'any passat, enguany uns 74 per 36 metres, i té una alçada de més de 12 metres.


També l’Ajuntament de Tavernes ha engegat els preparatius de la zona d'acampada per als festiverners que amb bastant probabilitat començaran ja a arribar el dilluns. Segons hem pogut conéixer s'han ampliat les dues zones habituals, la de la zona de Marjaletes i la del polígon del Pla per tal d'oferir més espai als campistes i també hi ha com a novetat que les dues zones s'obriran al mateix temps, amb la qual cosa es vol evitar els problemes de darrer hora i acumulacions.