L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 31 de desembre del 2015

El govern de Rajoy prohibeix un espectacle de pirotècnia a mitjanit d'avui a la Plaça de l'Ajuntament de València

 
Avui celebrem a mitjanit l'arribada de l'any nou, i el cap i casal ho havia preparat amb un espectacle de llums i de música a la Plaça de l'Ajuntament, però finalment no s'ha pogut preparar perquè el govern d'Espanya, del PP, a través de la Delegación del Gobierno ho ha prohibit.

No cal ni dir que la mesura ha alçat pols i remolí, i com a argument de la Delegación del Gobierno estan la manca de tradició històrica en una plaça que, ni cal dir-ho, està més que sabut que tots els anys acull desenes d'espectacles pirotècnics a falles, i es diu també que els focs es dispararien des de l'Ajuntament 
 
El regidor de Festes de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, de Compromís, s'ha indignat per aquesta prohibició del Govern de Rajoy, del PP, i ha recordat al govern espanyol que ha autoritzat el llançament de pirotècnia des de l’Ajuntament de Madrid en la cavalcada de Reis. Però clar Madrid és Madrid i a València "somos provincias".

Fuset ha considera que la decisió és més que res política i ha parlat d'una "venjança política del PP".

Per tant, la celebració començarà a les 23.00 amb l’actuació dels disc-jòqueis valencians Paco Plaza i LeyDj, i ElyellaDj, abans que a pocs minuts de la mitjanit comence l’espectacle de les campanades pròpiament dit: projecció de làser dels Visuals que estava previst fóra un espectacle multimèdia amb efectes pirotècnics a càrrec de l’empresa Caballer FX.

El regidor de Compromís Pere Fuset ha explicat que era un muntatge avalat per un informe dels bombers i els servicis centrals tècnics de l’ajuntament, que a més contenia un protocol de Protecció Civil que garantia la seguretat. Però la prohibició de la Delegación del Gobierno d'Espanya farà que finalment els valencians i valencianes que s'hi acosten vegen només un espectacle amb làser.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A Madrid que governa Carmena (Podemos) si i aci que governa Ribó (Compromís) no?
Que m'ho expliquen

UN JUBILAT ha dit...

Si en la comunitat de Madrid també estiguera governant Podemos,de segur que també ho haveren prohibit.En Valencia es que no tenim experiencia en això dels focs artificials,en Santiago com tenen molta experiencia si que els han permitit.¡¡¡¡A que no m'enrrecordava que en Galicia governa el pp!!!!!!!!.