L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.271
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 60.885

dissabte, 19 de desembre de 2015

La Biblioteca Municipal amplia l’horari per exàmens


L’Ajuntament de Tavernes, conscient que amb l’arribada dels exàmens l’espai de la biblioteca és utilitzat per nombrosos estudiants, ha decidit ampliar l’horari per a facilitar-los l’estudi en un lloc adequat a les seues necessitats.

El nou horari de la Biblioteca en període d’exàmens començarà el dilluns dia 21 i s’allargarà fins al 28 de gener, de dilluns a diumenge, a excepció dels dies festius.

Els dies 21, 22 i 23 de desembre, l’horari serà de 9 a 13:30 i de 15:30 a 21 hores. Del 28 de desembre al 28 de gener, de dilluns a divendres, de 9 a 21 h. Els dissabtes i diumenges, els espais de la biblioteca també estaran a disposició dels estudiants de Tavernes i els dies festius la biblioteca tancarà les portes.

A més, els xiquets de 0 a 6 anys tindran una aula d’iniciació a la lectura que estarà oberta de dilluns a divendres. Els menors podran utilitzar este espai sempre que estiguen acompanyats d’un adult en un horari especial de Nadal, de 10 a 12:30 i de 15:30 a 19 hores.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això està molt be