L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 10 de desembre del 2015

L'alcalde es reuneix amb la vicepresidenta de la Diputació


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, es va reunir ahir amb la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigo, en una reunió de treball on es va parlar de la problemàtica de Tavernes i l'alcalde va indicar les necessitats de la nostra ciutat després de tants anys d'oblit per banda dels governs del PP de Madrid i de la Generalitat (la nova depuradora, transformador El Golfo, desdoble de la nacional i del ferrocarril, circumval·lació, projecte del Vaca, IES Jaume II el Just...),  necessitats no ateses durant dècades pels governs populars.

La visita s'emmarca en l'objectiu del govern municipal de Compromís d'implicar a les Administracions en els assumptes de Tavernes. Al respecte recordem que fa unes setmanes es va firmar un conveni de col·laboració amb l'àrea de Turisme de Diputació per promocionar Tavernes i els seus valors mediambientals i paisatgístics.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I la piscina o el centre de dia?

Anònim ha dit...

I que diu la Vicepresidenta de la Diputació? Tindrem inversions o subvencions a Tavernes?