L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 12 de desembre del 2015

25 aniversari del Centre de Salut de Tavernes


 

El Centre de Salut de Tavernes va celebrar ahir el 25é aniversari de la seua inauguració, efectuada pel president Lerma i que va servir també per a posar en marxa la nova targeta d’assistència sanitària per a tot el País Valencià. El centre va suposar una inversió de 198 milions de pessetes de l’any 1990. 

Ahir, talment com en la inauguració, van estar presents els alcaldes de Tavernes, Benifairó i Simat que acompanyaren el director del centre i la responsable de centres de salud de la comarca Rosa Maria Andrés. 

Després de unes paraules de l’alcalde de Tavernes i diputat, Jordi Joan, on com a veí va agrair l'excel·lent tasca i dedicació de tots els professionals que hi han passat en aquests anys, el director del centre va reclamar millores en un centre que porta ja 25 any de funcionament, mentre la responsable de l’àrea de salut va felicitar el bon treball d’aquests 25 anys i va dir que arreplegava les reivindicacions d’un centre que va ser pioner en posar en marxa la targeta del pacient. 
Així narrava la premsa la inauguració
El representant de la Conselleria que va assistir a l’acte va elogiar la tasca duta a cap pel director del centre de salut. 
 
Un centenar de persones, majorment treballadors i familiars, assistiren a l’acte que es va cloure amb un vi d’honor.