L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 23 de desembre del 2015

FESTIVERN 2015: Els jóvens vallers tindran descompte en el Festivern



Els jóvens podran comprar l'entrada a preu reduït els dies 29, 30 i 31 a Tavernes, quan s’obrirà la taquilla en la plaça del poliesportiu, segons han confirmat el regidor d'Esports, Josep LLácer i la regidora de Joventut, Encar Mifsud. 

Les entrades es poden comprar en la taquilla els dies 29, 30 i 31. Si només compren l'entrada per al dia 30, el preu serà de 15 euros, amb un descompte de 3 euros sobre el preu de taquilla, mentre que si la compren per al dia 31, el preu serà de 20 euros, també amb 3 euros de descompte sobre el preu de 23 euros del dia. L’abonament serà de 23 euros i tots els preus inclouen la zona d’acampada, que s’obrirà el dia 28.

Caldrà portar la polsera del Festivern per a poder aconseguir-ne una altra que permetrà l’accés a la zona d’acampada. L’Ajuntament de Tavernes, per seguretat, ha previst l’ús dels ferros per a fer foc i demana que la gent actue amb precaució i civisme davant la perillositat d’encendre fogueres entre les tendes.

Enguany, el Festivern 2015-2016 compta amb més de 25 potents formacions, que desfilaran per Tavernes entre el 29 i el 31 de desembre. Entre estes trobem noms com La Gossa Sorda, Aspencat, Plan B, Juantxo Skalari, At-versaris, Atupa, Oques Grasses, Mai Mai, Égalité i molts més, així com els grups protagonistes de ‘Nit Salvatge’: Smoking Souls, Boikot, Riot Propaganda i Els Catarres.

El dia 29 hi haurà una festa de benvinguda i un concert d’homenatge a Ovidi Montllor a les 19 hores en la Casa de la Cultura, a càrrec de La Fera Ferotge, Pau Alabajos i Cesk Freixas. L’entrada no està inclosa en l‘abonament, però es podrà comprar en la Casa de la Cultura amb un preu de 3,5 euros.

Entre les novetats de l’edició 2015-2016 destaca la publicació dels horaris d’actuació dels grups, una demanda del públic que enguany es materialitzarà durant les jornades prèvies. A més, l’organització està treballant per a millorar els accessos de tal manera que tothom puga accedir a l’envelat sense problemes.

Enguany no hi haurà pausa ni descans el darrer dia de l’any en el Festivern. És a dir, el 31 de desembre els concerts començaran a les 17:30 hores de la vesprada i acabaran de matí.

Entre el 30 i el 31 de desembre podreu gaudir d’un bon nombre de concerts, però també d’activitats lúdiques i esportives, com ara el concurs de paelles, els campionats de futbet, raspall i bàsquet, així com activitats i tallers per als xiquets. 

Un programa de luxe per a acomiadar l’any 2015 i donar la benvinguda al 2016.