L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 20 de desembre del 2015

No feien mal a ningú, complien el seu deure, però hi ha gent que així s'ho passa bé


La veritat és que no ho sabem si és que els feia algun mal, els molestava... o és una manera més de divertir-se, però el resultat ha estat el que ha vist la gent que sol caminar de bon matí fins el Clot: contenidors de fem bolcats i llançats enmig del camí. I els contenidors només feien que complir el seu deure, arreplegar les deixalles, el fem de la gent que va a passar unes hores en aquest espai natural.

Després hi ha gent que es queixa si els carrers, els camins o els espais d'oci, com el Clot de la Font, estan bruts, i diu que l'Ajuntament no se n'ocupa, però realment no és perquè no es netegen, no, sinó perquè hi ha gent que es dedica a fer mal i a embrutar mès ràpid que la neteja.
 

Ganes tenim de que la Policia Local en pille algú/ns actuant contra el mobiliari o escampant fem pel carrer, o saber que són els mateixos ciutadans qui els han donat avís perquè actuen. Cal conscienciejar-nos de que la neteja no és només cosa dels treballadors de FCC sinó de tota la societat.
 
Agraïm l'enviament de les fotos

1 comentari:

Xelo Palomares ha dit...

No sols és que a resultes de aixó tinguem un poble brut, que fa vergonya, o que qualsevol mobiliàri urbà dure una rosada; és que la gent que fa això ens està robant diners a tots els veïns, diners que es podrien emplear en coses útils per a tots. Penseu-ho la pròxima volta que vegueu algú fent eixes coses.