L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 31 de desembre del 2015

FESTIVERN 2015: Un bon comboi el de les paelles a la Plaça Major i voltants


El Festivern avui ha celebrat també jornada gastronòmica i s'han comboiat unes paelles a la Plaça Major d'allò mes divertides, entretingudes i amb bona germanor de tots: cuiners, curiosos, amic de la colla, gent que hi passava... Res, xe, que ha estat una jornada més de festa i que ha donat animació al centre del poble.
 
Les paelles han estat de tots els gustos i tots els colors, segons els costums de cada poble que no són igual ni de vegades pareguts. Per exemple això de posar pebre i "pilotes" que tenim a Tavernes.... doncs a altres llocs ho veuen com un pecat! Fins i tot hi ha pobles que no posen fesols de desfer, com els vallers, i només usen els fesols de la peladilla o del confit (nom típic valler), vaja el garrofó. 

Bé, però com l'objectiu era passar-ho bé i en completa harmonia, els objectius s'han aconseguit.
 

Us oferim unes imatges perquè veieu que la cosa ha anat com deia un participant ¡de categoria!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Grans paelles