L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 11 de desembre del 2015

Compromís enceta avui la tradicional campanya de Nadal de recolzament al comerç local

El col·lectiu local de Compromís de Tavernes enceta avui - com ja es tradició de fa més d'una dècada en el mes de desembre i apropar-se el Nadal-  la campanya de recolzament i dinamització a favor del comerç local. 

La campanya d'enguany du com a lema "Tot el que necessites està a Tavernes" on es vol deixar ben clar que tot el que ens cal de compres nadalenques (menjars, regals, joguets... ) el podem trobar i comprar a la nostra ciutat amb la qual cosa a més d'evitar-nos desplaçament beneficiem i donem impuls a l'economia local realitzant les compres als establiments i comerços de la Vall de manera que la riquesa de Tavernes revertesca en els propis veïns.

A partir d'avui i porta a porta dels establiments locals, els membres de Compromís els visitaran i els oferiran el cartell per fixar o enganxar al seu establiment. 

Per la nostra part recordem que el comerç i l'empresa local està format per la nostra gent, per gent del poble, pròxima a nosaltres i són empreses familiars amb tracte humà i ajudant al nostre comerç fem que Tavernes siga un poble viu,  amb un comerç fort, de qualitat i dóna més treball a la ciutat i és una manera de lluitar contra la desocupació.