L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 21 de desembre del 2015

Compromís, en coalició amb Podemos, guanya les eleccions a Tavernes

Compromís, en coalició amb Podemos, ha guanyat a Tavernes les eleccions generals del 20 D en haver aconseguit 3.586 vots, el 37'23% dels vàlids, mentre el PP seria el segon partit amb 2.855 vots i el 29'64%.

En tercera posició el PSOE, amb 1507 i un 15'65% de vots, seguit de Ciudadanos amb 1.100 vots i un 11'42% i EU-UP amb 583 i un 6'05% dels vots.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, de Compromís ha donat les gràcies a totes les persones que han confiat en la candidatura que encapçala el suecà Joan Baldoví i Roda. "Tavernes se situa a l'avantguarda del canvi polític i Compromís continua essent la primera força de la ciutat, ara fins i tot en unes eleccions estatals" ha assenyalat Jordi Joan.

També ha remarcat que els diputats i diputades de Compromís treballaran per un finançament just per al País Valencià, per aconseguir unes bones infraestructures, com es el cas de la canalització del riu Vaca, i sobre tot sense oblidar que han de ser els defensors dels interessos del poble valencià a Madrid.
Nota: Les dades són provisionals. Donarem més informació.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara que no siga comparable. Quina seria la traducció d'este resultat en nombre de regidors a l'ajuntament?

Anònim ha dit...

El PP si no liquida a Vidal no repuntarà en la vida i el Psoe seguix en la debacle, estic per dir el mateix de Borrás i Altur.
Em sap mal per Esquerra Unida, tenen a bona gent com Gustavo o Huertas però mentres no donen un pas endavant i uno a arrere Eduardo mal seguiran.
En quan a Compromís he donat la meua opinió en altre article.

Anònim ha dit...

De Compromís en quant regidors que s'haurien tret al poble,en estes eleccions no es pot deduir res,més que pocs vots del PP hauran anat a Podemos-Compromís i sí molts a Ciutadans.
Per cert,aquest titular de la Cotorra és correcte,no com altres declaracions locals que venen a dir que Compromís (obviant Podemos) ha tret més vots que el PP.