L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 13 de desembre del 2015

Compromís va iniciar divendres la campanya de Nadal a favor dels comerços locals

Establiment amb cartell

El col·lectiu local de Compromís de Tavernes va iniciar el passat divendres la tradicional campanya de Nadal de recolzament i dinamització a favor del comerç local. 

La campanya d'enguany du com a lema "Tot el que necessites està a Tavernes" i el passat divendres per la vesprada grups del col·lectiu es van escampar per la ciutat per visitar comerços i deixar més de 90 cartells repartits entre els establiments per tal de motivar als vallers i valleres a fer les compres a la ciutat.

Els regidors implicats a la campanya
Per la nostra part recordem que el comerç i l'empresa local està format per la nostra gent, per gent del poble, pròxima a nosaltres i són empreses familiars amb tracte humà i ajudant al nostre comerç fem que Tavernes siga un poble viu,  amb un comerç fort, de qualitat i dóna més treball a la ciutat i és una manera de lluitar contra la desocupació.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Millor comprar a Tavernes

UN JUBILAT ha dit...

Ahir vaig fer un comentari respecte a esta publicació que feieu del divendres,no se perque però no a eixit publicada.Respecteu la llibertad d'expresió perque al cap i al fi,ni insulte ni falte al respecte a ningú.Simplement deia en l'escrit que no ens tenim que enrecordar sols de comprar als estableciments de Tavernes en Nadal,també ho tenim que fer la resta de l'any.Per eixemple, quan ens casém podém celebrar l'aconteciment en algún dels locals que tenim a Tavernes,(que molt bons que son) i no anar a un altre poble en el cosecuent perill de la carretera després d'haver consumit alcól.Hi ha que fer POBLE tots els dies no sols quan ens interessa,deixem-nos de ser ipócrites.Vos agrairia molt que publicareu este comentari i respectareu la llibertat d'expresió.GRACIES.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vosté tira la pedra i amaga la mà. Però ¿està lliure de pecat per llançar la pedra?

Anònim ha dit...

Per qué dieu això de l'home? Per qué es doneu per aludits quan qui afirma la hipocresia ho fa en primera persona del plural? Agradarà més o menys,però el que diu és ben cert,i això no canvia per molt que prediquen o no amb l'exemple,podrà perdre la raó si ell no ho fa però no la raó de la reflexió que fa.

Anònim ha dit...

Jo crec que eixa reflexió partix d’una base enganyada i que es mesclar i fer igual compra de bens peribles amb la prestació de servicis a tercers, que no es lo mateix ni pense es poden comparar les compres i els servicis. Son coses diferents i mentre els bens i coses d’us normal (el menjar, electrodomestics, la roba, la beguda, les frutes i verdures…) els trobes igual en el poble que en fora i inclus amb les mateixes marques i preus iguals, una cosa ben diferent son els servicis i ací cada u te la seua experiència. I en el cas de la restauració i events no brillem massa per la diversitat d’ofertes al consumidor.

Anònim ha dit...

El problema pense és moltes vegades l'oferta i fique un exemple : El meu fill volía una guitarra acústica i per a això provar-la abans decidir si gastar més o menys en una de més o menys qualitat. Doncs bé, això és impossible a Tavernes i sí ho és a Gandia. I ahí ha anat a provar i comprar. Això sí, les cordes comforme van trencant-se, així com altres complements sí els compra al poble.
Per tant de vegades més que voluntat és possibilitat pense.

UN JUBILAT ha dit...

Jó no he llançat ninguna pedra,i si la he llançada i li he pegat a algú,li demane disculpes i no passa res.Respecte a estar lliure de pecat te de dir que jó no he fet mai pecats,prou feina he tingut treballant tota la vida de sol a sol.Quins pecats volies que fera Cotorreta?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Creguem que saps el que hem volgut dir. No passa res.