L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.713
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.471

dimarts, 1 de desembre del 2015

Sico Fons presenta avui dimarts, dia 1 de desembre, "No em diga això"


L'escriptor de Tavernes, Sico Fons, presenta avui dimarts, 1 de desembre, a les 20 hores i a la Biblioteca Pública de Tavernes el darrer recull de relats "No em diga això", acte que serà presentat pel professor d'història Pep Císcar.

"No em diga això" és una recopilació de relats de temàtica molt variada que descriuen des de la brutalitat de les guerres fins a la perplexitat, l’estranyesa o el desfici que provoca la realitat actual en l’ésser humà. "Necessitem agarrar-nos com siga a alguna cosa sòlida que done sentit a les nostres vides; el problema, potser, és que sovint aquestes coses solen ser com els claus roents. Ens cremen", afirma l'autor.

I com ja sabeu, Sico Fons, nom literari de Francesc Antoni Asensio Fons (Tavernes de la Valldigna, 1963), és una persona que es dedica a escriure, a fer articles d'opinió i a més a exercir oficis, com ara muntador de mobles, collidor de taronja o apicultor –activitat que encara practica, per herència familiar. 

Té publicats molts i molts llibre (confiem no deixar-nos en cap): L’udol de la sirena (2001), Els crits de la follia (2004), Infants adormits (2005), Parelles imperfectes (2006)., El desfici dels herois (2008), Un estiu a l'infern (2010), "Humors Agres" (2012), “Garbí de Malfiar, de rodamón a joglar” (2013) “Crònica perplexa d’un exèrcit” (2013), "Un sol esglaiat" (2014). I ha guanyat, entre altres el III Premi Literari de Constantí de Tarragona, el VII Certamen de Cuentos “al margen” i el Premi Nacional de Microrelats “El Basar”. 

També ha col·laborat en premsa a Turia, el Diari Levante, el Temps, l’Avui o L’Avanç i "La veu del País Valencià" en digital.