L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 10 de març del 2013

Tavernes celebra amb gran èxit de participació la cursa del Dia de la Dona

La regidora Vanessa Martí talla la cinta de la cursa
La Cursa del Dia de la Dona organitzada per la regodira d'Esports per a commemorar el Dia de la Dona Treballadora va tindre un gran èxit de participació. Les inscripcions es van fer a la plaça, com estava anunciat, i després d'un calfament es donava l'eixida des de la mateixa Plaça Major per iniciar un recorregut urbà sobre els  2 quilòmetres,  amb arribada posterior a la mateixa plaça Major.

Les participants en el calfament previ
El tall de la cinta el va efectuar la regidora de Mediambient, Vanessa Marti. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha agraït la participació en una prova que només vol donar supost al camí que ens acosta a la igualtat entre hòmens i dones. "És una manera sana i esportiva de reivindicar els drets fonamentals de les dones treballadores, als quals dóna suport l’Ajuntament de Tavernes.