L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 22 de març del 2013

Avui dissabte a la Casa de la Cultura exposició de fotografies "De moment no, gràcies"



EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES: “ DE MOMENT NO, GRÀCIES
DEL DIA 23 AL 29 A LA CASA DE LA CULTURA – de 18.30 a 20.30h
Fotografies de Ferran Petit

Inauguració: dissabte 23 a les 19.30h amb la presència de l'autor


"Voldria que aquest document fos un homenatge a la meva mare Isabel i a la meva tia Pita, però també (i estic segur que ells hi estaran d’acord) a tota la gent gran i molt especialment a totes aquelles persones abnegades i tantes vegades oblidades (dones o marits, germanes o germans, filles o fills o també gent externa) que denominem cuidadors i que amb el seu esforç, dedicació i tendresa fan la vida dels nostres majors més agradable" (Ferran Petit)

Ferran Petit és infermer i nascut a Barcelona encara que actualment resideix a Mallorca.




Aquesta exposició fotogràfica obri el cicle “Les quatre estacions” essent la primera “L’ancianitat” (març-abril 2013) i a la qual seguiran “La joventut” “La infancia” i “L’Adultesa”.

El diumenge, dia 24,  es projectarà la pel·lícula d’animació “Up”. 

Pot un iaio fer front a l’especulació immobiliària? Pot plantar una casa com qui planta un arbre, encara que s’ajude de milanta globus per enlairar-la? I arribarà al cel si l’ajuda un jove explorador.

“Up” es projectarà a partir de les 6 a la Casa de la Cultura amb un preu d’entrada de 2 euros.

Taula rodona

 “Cara a cara amb la vellesa” és el títol que porta la taula rodona on seran protagonistes Pau Rodríguez, psicòleg i treballador de serveis socials de l’Ajuntament deTavernes i Francesc Bononad, llicenciat en filosofia, que parlaran del dol davant la mort de la persona estimada i de l’arruga, la gran companya dels nostres majors, encara que parodiant una frase de la moda “és vella”. 

Serà el dia 3 d’abril a les 5 de la vesprada i l’entrada lliure
-