L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 25 de març del 2013




Ahir va tindre lloc la tradicional processó de Rams, festivitat que obra la Setmana Santa, i on la religió cristiana celebra l'entrada de Jesucrist a Jerusalem, dies abans de la seua mort i passió.

La benedicció de rams s'ha efectuat al pati de l'església de Sant Josep, lloc des d'on ha eixit la comitiva processional passant pels carrers de de Sant Josep, Sant Agustí, Verge de Sales, Carme, Plaça Major, Empedrat, Església fins a acabar a l'església de Sant Pere, on s'ha celebrat una missa, oficiada per D. Marcelo, que ha tingut la deferència d'emprar el valencià  en la litúrgia.


La processó ha estat presidida, a més de l'estament religiós, per l'alcalde, Jordi Joan, i membres de la corporació i han estat centenars de veïns els que han participat en l'acte.
-