L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 16 de març del 2013

FALLES 2013: Tavernes ja viu plenament les falles


No calia eixa afirmació, perquè les proves són irrefutables. El soroll dels coets, la música en els casals i el tràfec que s’ha viscut i encara es viu als voltants dels casals amb la plantà dels monuments ho dóna a entendre: Tavernes ja viu en falles.

Al llarg del dia d’avui estaran pràcticament acabats els monuments. A poqueta nit ja eren quasi tots a punt, i només quedava escampar la gespa, delimitar la zona de la base del monument o posar els cartells, encara que a meitat de la vesprada les falles Portal i la Dula ja els tenien al seu lloc, i pel que hem vist, enguany sembla ser que la crítica política, tant general como la local, serà el tema que més abundarà. Caldrà esperar fins demà, dia en que el jurat ha de valorar els monuments, per poder llegir les critiques o bé, els impacients,  fer una passejada aquesta nit per saber-les.

Tenia tot seguit unes imatges de les falles de cada comissió, la gran dalt i la infantil davall (si cliqueu damunt es fan més grans), tal com estaven d’avançades en el muntatge al llarg de la vesprada. Ens ha faltat colocar la Infantil de Falla Passeig, més endarrerida, i que afegirem més tard. Disculpeu, doncs.

I demà, a partir de les 7 de la vesprada, a la Plaça Major l’acte de lliurament de premis de les falles 2013. ¿Algú s’anima a dir-nos el seu veredicte?

Falles de Tavernes segons l'ordre alfabètic del nom

Cambro
Dula


Passeig
Portal
Prado
Via

 -