L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 22 de març del 2013

L'almàssera del monestir acull fins el 14 d'abril una exposició d'artistes joves


Els artistes de la mostra amb els alcaldes de la Valldigna

 “Mirades joves de l’art: Intercanvi de experiències de la interpretació artística” és el títol de l’exposició de joves artistes que es pot contemplar en l’almàssera del Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna fins el pròxim 14 d’abril.

L’exposició va ser inaugurada durant els actes del Dia de la Valldigna pel president de la Mancomunitat i alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat pels alcaldes de Simat i Benifairó, Sebastián Mahiques i Agusti Pascual, en un acte que va reunir als joves artistes expositors.

La mostra reuneix un bon conjunt d’objectes diversos confeccionats amb diverses tècniques, que plasma un ric i suggerent món artístic segons les darreres tendències.
-