L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 25 de març del 2013

Creu Roja i Protecció Civil de Tavernes col·laboren amb tasques d’ajuda a l’incendi de Barx


Els voluntaris de Creu Roja i de Protecció Civil de Tavernes acudiren ahir junt a bombers, Guàrdia Civil i policies locals per tal desallotjar la residència Mondúver de Barx. Amb l’ambulància i el vehicle adaptat per a cadires de rodes, es portaren a tots els residents al Centre Mediterrània de Benirredrà juntament amb els efectius de la Creu Roja d’Oliva i Gandia.

Membres de Protecció Civil desplaçats al lloc del fets controlaren els camins tallats per l’autoritat per tal d’informar de la situació a les persones que volien accedir on es trobava el foc. Mentre, un altre equip de Protecció Civil al costat de la Policia local va recolzar als bombers en un foc que es va iniciar a la Muntanya de les Creus i que va ser ràpidament sufocat per aquests efectius.

Durant tota la passada nit efectius de la Creu Roja i Protecció Civil han estat de guàrdia per si calia eixir i a primera hora del dia estar completament operatius al servei del Centre d’Emergències.

Una vegada més, cal destacar caràcter voluntari que forma part d’aquestes dues agrupacions de la nostra localitat i que donen una resposta ràpida davant una situació com aquesta. La professionalitat i la tasca desinteressada per ajudar a les persones és sempre una prioritat per a les institucions i els seus membres, cosa que els agraïm des d'ací en nom de tots els veïns de la Valldigna.
-