L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 21 de març del 2013

Clínic de Futbol Base a Tavernes




Tavernes acull la celebració entre els dies 2 i 5 d’abril d’un “Clínic de Futbol Base. Tecnificació i Perfeccionament” al Camp Municipal d’Esports amb la col·laboració de la UD Tavernes i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes. 

L’horari anunciat és entre 9’30 del matí i la 1 de migdia i la inscripció, amb un preu de 40 euros que comprén el material de 2 samarretes, es pot efectuar a les oficines de la UD Tavernes.

 El cos tècnic del clínic estarà format per jugadors de la UD Tavernes.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Colló amb els del futbol, 20 € per dos matinals i dos samarretes per xiquet!!
Es veu que el que es gasten amb els majors ho volen traure dels xiquets.
Espere que la colaboració de l'Ajuntament siga sols la difussió i no els subvencione damunt de que fan pagar i no poquet. I totes estes activitats de "suposada promoció de l'esport" no es pot incloure a les claúsules del conveni entre club i consistori? Pel que cobren, haurien de fer-ho debades a canvi de la subvenció, i eixir debades o per un preu simbòlic a tots els xiquets del poble.
Però ací, com a les falles també pregunte: qui li posa el cascabell al gat? Dubte que els xicons del Bloc.