L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 21 de març del 2013

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Normalitat el dia després.



 
Un lector de La Cotorra, i extraordinari faller, ens envia les fotos que veieu publicades sobre l’estat dels carrers del poble, i més en concret dels punts on s’alçaven les carpes falleres i ens diu: “Els fallers sabem fer festa i treballar de valent. Agrair a l’Ajuntament la ràpida reacció en la neteja i el desmuntatge d’entarimats. 



 “Pràcticament a finals del dia d’ahir es podia circular amb normalitat a uns carrers on el dia d’abans tot era festa. I hi ha també fallers per acabar d’arreplegar el que queda de les carpes. Al Passeig queden els ferros que es llevaran en acabar el mercat, però els vehicles han pogut passar”


I acaba la nota dient: “Gràcies pel recolzament i el seguiment que he feu fet de les falles estos dies”. Gràcies a tu per la nota i les fotos i per eixes paraules que ens dediques.
-

30 comentaris:

Indignada ha dit...

I la falla la via, quan pensa desmuntar el casal? Que ja fa casi 3 mesos que el te muntat, llevant llocs d'aparcament a tots els veins? Informeu d'aixo també que totes les falles ja ho han llevat tot i ells ahi continuen, monten abans que ningu i desmonten els últims.N'hi ha alguna rao? Perque jo he intentat raonar en ells moltes vegades com a veina que soc, i no he tret res en clar, que si ho fan abans per la concentració de les motos (este any ho van montar 2 setmanes abans de la concentració),
Si pague el meu impost d'aparcament perque he d'estar vora 2 messos sense poder aparcar a la porta de ma casa perque ells tenen aixo montat i en valles es guarden els llocs d'aparcament, i cuidaito si les lleves...
Gracies a l'ajuntament per la ràpida neteja dels carrers, que aixo si que ho han fet bé, i desde asi anime a totes les falles que l'any que ve tanquen mig plobe antes de falles en qualsevol excusa (concentracio, carnavals...).

Anònim ha dit...

Igual es per qué l'han cremà la ultima i han comensat darrere de tots. Si que no trobe correcte aixo de reservar-se puestos d'aparcar posant valles i que diguen algo als veïns si les lleven per aparcar.
I no, Indignada, que no s'escampe la moda de tancar-ho tot un mes abans, que al final llogarem helicopteros.

Indignada ha dit...

Entenc que l'han cremat la última, però hui estem a 21 de març i ells continuen allí en aixo montat.
Lo de les valles es així i ha sigut sempre així, inclus sense tindre el casal allí fora montat, en la porta es fiquen la tauleta per a que no aparque ningú i així poder sopar ells en divendres de nit a la porta del casal (i si lleves la taula...jo ja estic farta que me diguen de tot).
A part que eixe pas de vianants que tenen en la porta del casal, i que arriba al aparcament no te ningun trellat, un pas de vianants ha d'arribar a un lloc sense cotxes, no te trellat i s'aprecia clarament que esta ficat per a que ells puguen disfrutar de no tindre cap cotxe aparcat a la porta del casal.

Anònim ha dit...

Igual el pas de zebra es va posar amb tota la bona intenció per evitar problemes d'atropellaments de cotxes en les entrades i eixides del casal en moment d'aglomeració, i ara es fa mal ús d'eixe pas de zebra.
Això entra en el coneixement de les persones, no fer les coses que tu dius i saber vore que el veïnat patïx molesties un any per festes, cumpleanys i altres coses i tindre consideració, pero entra en el coneixement de les persones. Si tot es aixina, si que la tens bona pues.

Indignada ha dit...

Entenc que tindrà la seua raò de ser el pas de vianants, però ja que està es podría arreglar, que no es poguera aparcar on arriba a l'altra part del passeig, perqué si tu vas en un carro de xiquets no pots utilitzar aquest pas de vianants, basicament perqué lo més segur es que al arribar a l'altre costat no es podrà passar.
Que entra dins de la raó de cada persona esta clar, però que jo arribe divendres cansada de treballar, a les 9 de la nit, i trobe un lloc en una taula, i baixe tranquilament del
meu cotxe, la lleve i aparque i un grup de personas em diguen que soc una maleduca no li trobe trellat, tenen un passeig molt gran per sopar i gaudir d'ell sense molestar als veins que no som fallers, que dissabte treballem i volem descansar, aixo es tot.

Anònim ha dit...

A veure si el fallers prenen eixemple dels veïns que patim la seua festa. Cansat estic de veure com tots els Anys, el que vixquem prop de una falla hem de buscar-mos la vida per poder aparcar, ja que respetem quan ens indiquen que hem de retirar els nostres vehícles, però redeu, els primer que ocupen el llocs que deixem buits son els propis fallers. A i si mirem quan fan les representacions a la Casa de la Cultura, lleveu, lleveu els vehícles, que després aplegarem nosaltres i estacionarem en primera fila, que si caminem una mica ens cansem.

Vaja eixemple, Vaja eixemple. Ja ho diu el refrán a falles els amos son les falles, si però en sa casa i que deixen en pau als demés.

Amparats en que es cultura, a més de casallera,es creuen en el dret de pernada. A vore si depreneu i respeteu més a les perssones que no guadeixen de la vostra festa.

Indignada ha dit...

Anònim de les 13.45.00, tota la raó tens, en el cas de la casa de la cultura quan són presentacions, tots a llevar els cotxes, i ells arriben i aparquen els primers.
Però així n'hi han mil i una injusticies, de cara a les falles que es com a que "poden fer el que vuillguen".

Bowie ha dit...

Hi ha algun faller (sense generalitzar) que te molt poca consideració per el veïns. Dijous 14, una persona de la falla passeig es va dedicar a tirar masclets a la porta de l'edifici on visc a les 12:30 de la nit. El eixia del sopar, tot orgullós, i no va tindre altra ocurrència que tirar masclets. Ara ves tu a la porta de sa casa, (no es Veí del passeig) i tira coets a vorer que li pareix.

a més a més, les falles tenen moltes coses incoherents, como L'àrea destinada, teòricament, a posar la falla Passeig, i que no es gasta. La resta de l'any, al ser una superfície erosiva i irregular, li toca als xiquets que hi juguen patir-la en el seus genolls i mans.

Anònim ha dit...

Indignada de les 10:50:

No existix "impost d'aparcament" però... no dónes idees.

El que tu pagues es "impost de Circulació" que acaben de cobrar-lo fa poc i a Tavernes no és gens barato

Anònim ha dit...

I si damunt de que segons tu és car - a Gandia, Carcaixent o Alzira on mana el PP ho es molt més- van els fallers, se n'aprofiten i damunt ells no paguen res, ja em diràs tu si te raó en queixar-se.
I tu anònim de les 18:46 no sigues tan docte que segurament es voldrà referir a l'impost de guals o de poder aparcar davant de sa casa que això si que hi ha una taxa i igual en temps de la falla no podra ni gastar-lo.
Que tots no naixen sabent les coses i té dret a confundir-se.

Anònim ha dit...

Si, si, podreu dir que hi ha normalitat, pero no n'hi ha normalitat perquè en la neteja dels carrers on encara es nota i es notara durant molt de temps la merda que han deixat, les taques de coets en el pis i mobiliari urbà i molt més.
I no serà perquè des de fa dos dies no està la gent de la neteja treballant com a locos.

I tot això qui ho paga? Qui paga les hores extres de policies dirigint trafic, de neteja, dels empleats municipals llevant i posant entaulats, tapant palmeres perque no es cremen, posant senyals i canviant el sentit del trafic la policia local. ¿Tot això qui ho paga? ¿Quants euros paguen les falles i les carpes per ocupar la vida pública? Quants en paguen per ocupació durant mesos de la Casa de la Cultura? Tota la neteja extra d'arreplegar cendra i restes de les falles ¿qui ho paga?
Ara vull vore jo al PP i al Ventilador - mare em cague- preguntant quin cost té això al poble, com van preguntar el del Festivern. Per que, com ells diuen sobre el Festivern, tots en el poble no són falleros i n'hi ha gent que no esta d'acord que amb eixos diners de tots els paguem les seues festes. ¿Donarà a coneixer l'Ajuntament el cost com va donar a conéixer el del Festivern? A vore si algun partit ho pregunta i aixina que els tapen la boca i què l'any que ve quan vinguen falles que no es queixen i critiquen en els monuments que l'Ajuntament no els dóna molta subvenció?
Perque totes eixes coses valen diners i si no les paguen ells i les paga l'Ajuntament, es també una forma de subvenció ¿O no? I ací o tots moros o tots cristians.

Anònim ha dit...

Anónim de les 19;26:

Has donat en la llaga, a veure quin partit politic te els col....., de preguntar les despeses que han costat tot el que tu molt be anomenes. I hi han molts de diners gastats, amb l´excusa del turisme, que pagem entre tots.

Crisis?, per a qui i per a que?.

Escuses de mal pagadors, ja està be de pagar amb diners de tots, les festes de altres, burreres i casalleres i mentres tant, algúns carrers del poble a fosques, i menys gent a la netega.

Ah!, anonim de les 19;26, t´oblides de les olors a pixarrades, burreria a montons i malgrat que a algú li puga sentar mal, els del festivern. i no soc del bloc, en comparació es portaren millor.

Cotorra t´anime a que façes públic lo que li ha costat al poble els actes fallers, i no en vinges ara que hi han uns altres, perquè els gastos dels festivern......, si que ho sabem tot.

¿Quien le pone la cascabel al gato?

Anònim ha dit...

Molt d’acord amb la Indignada, hi ha gent que viu per la zona de la falla La Via i no es pot aparcar ja que tenen el casal muntat, i a banda hi han persones que estacionen vehicles de gran envergadura com furgons o camions dificultant l’accés a les diferents places d'aparcament. L'ajuntament hauria de posar un plaç de posada i llevada dels cassals fallers. Els veïns solen ser prou respectuosos amb les falles, però hauria de ser recíproc, hi han edificis que tenen passatges, i fallers i demes es dediquen a embrutar molt indignament i fer bona cosa de soroll i els veïns d’aquests edificis paguen de la seua butxaca els diners de neteja dels dits llocs. Hi ha molt poc respecte en aquest aspecte, respectem les falles, però que ens respecten als que no hi som fallers. Pel que respecta a la resta de feina feta per l’ajuntament a falles, molt correcte, però en aquest aspecte caldria millorar.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament tindria que dir que han costat les falles al poble i obligar a complir terminis de montar i desmontar.
Per que no ho fa? En el Festivern si que ho va dir.

Anònim ha dit...

Es que justet els de La Via sen pasen varios pobles...
Es creuen que el carrer es seu i no tenen cap mirament per els veins que hi viuen.
Ni per la gent gran ni per nigú... Et posen els barracon a la porta de casa i a qui no li agrade que es fota...
I si, el pas de peatons que s' han inventat per no pagar un gual (que tampoc li donarien, perque no es un lloc on aparcar cotxes)... es la unica falla a qui se li permet eixo... se'n haveu adonat?
Ja he intentat varios anys parlar amb ells, i que no destorben als veins... pero sols et trobaras gent orgullossa i prepotent que es creu l'amo del poble...
Per als veins que hi vivim, son la pitjor gent fallera del poble, amb diferencia.

Anònim ha dit...

Jo flipe amb tot això que conteu i de veritat costa creure-s'ho, pero si ho digueu els veins i pensant que hui encara estava el quiosco de begudes al mig de la vorera i la carpa plantada, algo de veritat hi haurà.
I si porteu anys aixina, no es compren que ningu s'haja queixat o denunciat a l'Ajuntament. Segons digueu fa anys que això passa pero algunes raons vos donaran per no solucionar-ho. Què diuen els de la falla i l'Ajuntament?

Anònim ha dit...

Sols molesta la Falla la Via?

Anònim ha dit...

Crec que hi ha molta animadversió cap les falles, quan son una festa mes i unes associacions mes. Com altres que també reben subvencions i serveis públics. Els que demaneu el cost en serveis al poble, cal,que ho demaneu també als clubs amb fortes inversions publiques en instalacions, com el futbol o el,rugbi, aleshores ningu es queixa, com tot, depèn de l'aficio o simpatia que li tinga cadascú a cada cosa. Podrieu fer el mateix amb les confraries i les processons o els festers de sant Antoni o de la Divina Aurora, i comprovar que fa ridicul. Comparar una festa o afició local amb el Festivern es polititzar, en quant esta es una activitat privada i si que cal quantificar i controlar, llevat que el govern la disfresse d'actes públics.

Anònim ha dit...

No estic d'acord: Tant privat és el Festivern com privades són les Falles. A vore si ara resulta que les falles són un organisme o entitat municipal com el Consell Agrari, posem per cas.
Són entitats-associacions privades, culturals si vols per qüestio legal, pero privades com els clubs esportius, o les confraries.
I això ací ja s'ha dit: que l'Ajuntament amb un acte de total transparencia informe detalladament de que costa cada cosa: falles, provesons, Mig Any Faller, 24 hores "de lo que siga", etc.
No estàs demanant res de nou.
I no hi ha cap animadversió a les falles, sinó a l'abus que alguns fan de les falles, on pareix ser que hi ha gent que, emparant-se a l'ombra de les falles, fa allò que li rota amb els horaris i comportament civic pel carrer, sense respectar res (vomiteres, pixarrades, botelles trencades, coets contra lo que siga), mentre la majoria de fallers ho veuen pero miren a un altre costat. El dia que expulseu algu d'estos de les falles, i no els deixeu participar en res, potser les coses comencen a ser més normals.

Indignada ha dit...

Lo de la falla la via si ningú ha anat a queixar-se, es perquè som perones coherents i intentem raonar en ells, encara que ells no atenen a raons.
Com podeu comprovar allí tenen el carafal, el xiringuito.
Però bé ara que se que un grup de veins de la contorna tenen el mateix pensar que jo, cap a esta falla, que imagine que tots els que tenim falles baix de casa el tindrem..., pense que podriem unir-nos i intentar fer algo, perquè tenim dret a descansar.
I al anònim de les 21/03/2013 18.25.00, només dir-li que a mi me va passar el mateix, i vaig baixar a dir que pararen ja en els masclets i per una entra i altra ix..., com son falles TOT VAL.

Anònim ha dit...

No és només la Via, són moltes falles i per supost que la culpa no és de la falla en si, és de la gent incivilitzada que s'empara en les falles. Jo visc per la zona de la falla la Dula i amb un masclet m'han rebentat la bústia (30€ que tindré que pagar de la meua butxaca) i parlant amb els veïns m'han dit que no sóc l'únic. Coses de "xiquillos"? Pues quina gràcia... Val tot en falles?? Qui els ha comprat els masclets als xiquillos? O no eren tan xiquillos??

Anònim ha dit...

No molesta la Via i no molesta ninguna falla. No molesta cap acte, activitat, o cosa que es faça en el poble si les normes es complixen. Però potser la Via no siga precisament l’exemple a seguir. Mira hui mateixa: acabe de passar per davant venint del Pla: ara al tercer dia estan retirant encara la carpa però el barracó de la beguda continua tapant la vorera, tapant un tros de carrer i tapant part d’eixe pas de zebra que per aci tant s’ha parlat. I els xiquets i les persones majors quant arriben allí tenen que baixar pel carrer. El barraco tindria que estar llevat el primer per no impedir el pas dels veins i llevarlo de bon mati, a les dos hores de cremar la falla. I això que es consentisca per l'Ajuntament. Ara fes-ho tu i a vore que passa.
Després planteu la carpa en febrer i a partir d’ací tots els fins de setmana sarau, xiquets tirant coets per la nit, festa al casal i sorolls i no deixeu dormir, segons conta el veïnat. I això de montar es fa a més d’una mes de la setmana fallera. ¿Sí o no? Sense comentar les festes de cumpleanys, celebracions, musiques, que es fan en el local. La meua sogra viu prop i això ho veig tot l’any.
Mira en eixa falla han tingut un alcalde de president i falleros que estaven en l’Ajuntament, i no es precis dir noms, i sempre la falla ha fet lo que els ha donat la gana. I pel que conteu encara ho fan.
Pero la culpa cap buscar-la mes amunt. ¿Per a quan unes normes clares de la Junta local fallera i de l’Ajuntament sobre hores de tirar coets, la musica, tancar les verbenes, comportament i neteja en la zones falleres? Si l’endemà de les verbenes pel mati el poble donava asco tot, fet una merda despres de les dos verbenes de la matina del dilluns. I que posen sancions a les falles que no complixen. Això tinc entes es fa en Gandia. I alli això de la musica i les verbenes a partir de les 3, tinc entes que nomes la vespra de Sant Josep. Ara llegim en la premsa que hi ha moltes denuncies de veïns de Gandia. Aci tot el món que te responsabilitat s’ho tira a l’esquena.

Anònim ha dit...

Hui a Gandia ha eixit esta problemàtica parlant amb un amic molt ficat dins de la Junta Local Fallera de Gandia de la qual es membre.
S'ho feia creus tot el que li comentava, això de montar carpes a principis de febrer o 15 dies abans de Sant Josep com fan les altres falles, i mes encara que estiguen un dia o dos després de Sant Josep.
A Gandia si la carpa no esta desmuntada la falla no es crema. Els bombers no van a cremar-la si no esta la carpa desmuntada. Em diu que per seguretat, perquè la lona o plastic està prop d'un lloc de foc.
Respecte a revetles i demés. El sistema d'allí es diferent. Totes les falles i casals tanquen la seua festa particular a les 2'30 acord pres en la Junta Local des de fa anys i que tot el mon respecta. I la policia local comprova que això siga així i sino fa el seu informe.
I no conve tindre un informe perque la falla perd la subvenció que li pot donar la Junta Local.
i després, organitzada per la Junta Local, es fa una festa general en l'aparcament del riu que dura fins el que marca la llei i on acudixen tots. Els diners que es trau de benefici es reparteix entre la Junta Local per sufragar els gastos i entre les falles. La falla que no complix la norma de les 2'30 del mati es queda sense cobrar.
Això, diu el meu amic, també ajuda la tasca de la policia local que centralitza el servei i no cal tant d'agent, que pot dedicar a altres activitats de vigilancia per la nit de la ciutat. De fet diu que el cap policial d'activitats, Salva Morant, reunix les falles els llig tota la normativa de sorolls, coets, activitats a l'aire lliure i, queden assabentades de les normes i demes. I no valen excuses a l'hora dels informes o denuncies per incompliment.
Una cosa també ha quedat clara per a ell com a persona més experta: en Tavernes es farà i se seguiran les normes si la Junta Local i l'Ajuntament d'una prenen cartes amb l'asummpte, obliguen a complir i deixen clar que en falles tot no val, com molts, i no diré que tots siguen fallers, creuen.

Anònim ha dit...

Jo també pense que el de La Via es un cas apart.

Tots els veins dels voltants anem patint-los desde febrer fins casi pasquia molts anys...
I com es eixó de inventarse un pas cebra per a tindre un gual gratis? Clar, es va fer quan l¡alcalde era el seu "ex-presi" i ara ja el tenen...
Que un gualpas cebra te que servir per passar de acera. I s'ha de posar al final de carrer, o en un pas natural. Com a molt, a l'eixida de un colegi... Pero no com estos caresdures que l'aprofiten per a que nigú lis aparque...

I despres, aguantarlos per a tots el divendres, comunions, festes de poble...

I si. Els veins ja em intentat parlar amb ells. Jo mateix, em vaig sentar amb el seu president una vegada. Altra vegada em vaig acostar a una junta. I sabeu que vaig acoseguir?
Doncs que es burlaren de mi. I que ara, quan em veuen passar m'asenyales i diguen "mira, ahí está el veí toca-pelotas"...

Lo de eixa falla no te nom.

Anònim ha dit...

Si han agafat privilegis amb els d'abans i s'ho prenen com a drets adquirits sols té un responsable: el govern actual. Si allí no toca tindre un pas de vianants es borra com el que es borrà a la carretera prop l'encreuament de Tito's i en pau. Si no es pot posar l'envelat fins 15 dies abans no es posa o si s'ha de llevar en 24 ó 48 h. es fà, o multa al canto, només cal fer una normativa genèrica de tots tipus de festes al casc urbà i enviar-la als festers corresponents. I s'acaba la polèmica. El que passa és que els polítics tenen por de certes associacions que menejen molta gent, però algú li haurà de posar el cascabell al gat i ser consequent en la tasca que li toca per haverse presentat a servir al poble. Ningú havia dit que fora còmode.

Anònim ha dit...

L'anonim i la indignada tindreu rao en moltes coses però en altres no.
La carpa de la Falla la Via a estat montada un mes i mig, no 3 mesos.
Es veritat que es lleven llocs d'aparcament, però jo tambe soc vei i no puc aparcar mai alli perque els vehicles que estan aparcats son de gent del veinat i no son fallers, també hi ha algun vehicle dels fallers, però perque son veins.
Si voleu podeu anar a l'Ajuntament i voreu que es te permis per montar.
Les revetles s'acaben a l'hora que marca l'Ajuntament.
Crec que es la unica falla del poble que te el seu propi entarimat i no te que vindre la brigada a montar-lo i desmontar-lo.
A mes a mes tenim urinaris publics montats, que la gent fatja les seues necessitats en altres llocs ja no es responsabilitat de la falla si no del civisme de la gent. La falla la Via li costa molts diners tindre llogats els urinaris pel benestar del veinat.
Totes les falles li paguen un lloguer a l'Ajuntament per poder fer les presentacions en la Casa de la Cultura.
La Policia Local no fa hores extra en falles com en altres esdeveniments.
Les palmeres es tapen per part de la brigada en hores de treball, no fora hores.
Per acabar, quan arriba l'estiu i es trauen les taules al carrer, tens rao en que no es pot aparcar davant del casal perque tenen la taula preparada per sopar a la porta, pero com be digueu en estiu quan vans al poble pots aparcar on et dona la gana perque hi han llocs d'aparcament de sobra, i no passa res si camines 10 metres mes per arribar a casa.
Recomane que abans de parlar s'informeu de la situacio, perque una mala informacio pot fer molt de mal a un colectiu o les persones en particular. Per tant reflexioneu abans d'acusar tant a la lleugera.

Anònim ha dit...

Estem massa informats i de patir-ho tot l'any. Teniu permís i els documents en regla per fer sopars, dinars i celebracions de cumpleanys, batejos i comunions tot l'any?
Que les falles paguen lloguer per les presentacions? això tu ho saps segur? Pagueu tota una setmana, les 24 hores al dia, que ocupeu la Casa de la Cultura?
I que els policies locals no fan hores extres en falles i mes hores per atendre tot lo de falles no t'ho creus ni tu. I ara diras que el dia de la matinal motera tampoc. I l'ocupacio de la via publica tancant el carrer durant cuatre o cinc dies tambe ho pagueu? I que hi ha llocs de sobra per aparcar no justifica que tragues les taules al carrer.
I ja seria bona que feu actes per centenars de persones on es beu pels colses i no pensareu ni en el pijar.
Les revetles s'acaben quan s'acaben i es tiren coets a migdia, a plemitjorn i a la matina. No hi ha respecte per res.
I no s'acusa a ningú, es diuen coses que passen. I que mai es te voluntat de solucionar.

Anònim ha dit...

Si. Eixa es l'actitud prepotent de la gent de la falla la via...
La Via posa uns urinaris, sols te el barraco montat mes i mitg i paga un lloguer per la presentacio...
Per tant, ja te permis per ferlis la vida imposible als veins que hi viuen...
Molt be.

Anònim ha dit...

Anònim del dia 23 a les 21.27.
Tens raó quan dius que les palmeres les han tapat en hores de faena. Van estar un matí per taparles i hui les han destapat i ha cost menys temps perquè es més facil. Moltes hores.
Tu vols jugar amb ventatja i això no potser perquè si no les haveren tapat, les hores les gastarien els treballadors en fer altres coses que falta fa. Igual després eixes hores de tapar palmeres s'han de recuperar en hores extres per fer eixes coses que tindrien que fer en l'horari normal i no van poder fer per atendre la falla. Per cert si teniu grua per a posar llums, tapeu vosaltres també les palmeres i que els treballadors es dediquen a arreglar arbres i jardins que falta fa. No creus?

Indignada ha dit...

A l'anònim de 23/03/2013 21.27.00

No tinc perquè caminar 10 metres més perquè siga estiu i vosaltres vuillgueu sopar a la porteta de la falla, no em dona la gana, així que si arribe i esteu sopant i vull aparcar aparcare perquè si no nhi ha altre lloc que em convesca aparcare...perquè es per a aparcar no per a sopar.

Que la carpa estiga montada un mes i mig, no et pareix exagerat? Perdona si he dit 3 messos, però...clar que es pot aparcar baix la carpa, però i si la carpa caiguera damunt dels cotxes o passara una catastrofe, es farieu responsables?? Jo no m'arriesgue.

Tindreu urinaris, i ho vec molt be, però tornem a lo mateix, lleveu dos llocs d'aparcament en ells, per tindre-los a la porteta de la falla, munteulos dalt del passeig!

Com diria risto "jo no os compro", a mi no me la pegueu, son molts anys patint i espere que el nou ajuntament faça algo al respecte, per el bé de tots, i en totes les falles.