L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dissabte, 16 de març del 2013

FALLES 2013: Habemus falla!!!

El remat (esquerra) rep els últims retocs. A la dreta, l'estat dijous, després la ventada
És l'exclamació d'alegria que ha llançat avui més d'un faller i fallera de la Falla Passeig en comprovar com, finalment, tot s'ha pogut solucionar i els danys que el vent fa causar el dijous passat són ja cosa oblidada

Habemus falla!!! és  a dir, la Falla Passeig té la falla en les condicions tal com va ser dissenyada i pensada per  competir amb la resta de les falles de La Vall.

Passeig enguany ha plantat un monument amb el desig i ànims de revalidar el títol de mIllor falla vallera, aconseguit el passat 2012. ¡I ja era mala sort que una ventada llançara al fem el traball d'un any!

Com podeu vore a la imatge, fa només uns moments s'estava rematant el treball amb la pintura de les parts danyades. Felicitar a la falla i a l'artista faller per la rapidesa, interés i bona tasca feta.

Enhorabona i ara.... Sort a totes i que guanya la millor!! Encara que amb açò ja se sap: la millor sempre és la de cadascú. 

-