L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 16 de març del 2013

FALLES 2013 : Ahir va ser el dia dedicat a les falles escolars



 
Les classes es tancaven ahir fins dijous per celebrar les falles. Molts centres escolars i infantils del poble ahir van plantar també les seues falletes, com a comiat de les classes uns dies, monuments quasi tots basats en els personatges infantils dels dibuixos animats. Les falletes foren cremades al llarg del dia, algunes pel matí, i altres per la vesprada.


La cremà de les falles escolars i infantils va ser seguida per gran quantitat de pares i mares, que participaren de la festa. A les fotografies podeu vore algunes de les falletes infantils plantades. Agraïm les fotos que ens haveu enviat. 

El CP Magraner ens envia també un text amb la seua fotografia que reproduïm: "L'aroma de la tarongina i la pòlvora anuncien a Tavernes l'arribada de les falles, i el col·legi Magraner ha donat una bona mostra de l'esperit faller amb el seu monument "La caseta de xocolate". En la construcció hi han participat tots els components de la comunitat educativa del centre: pares i mares, alumnes i mestres amb la qual cosa l'activitat ha esdevingut un element dinamitzador de la convivència i centre d'interés pedagògic del trimestre". Agraïts pel detall i la foto.
-