L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 24 de març del 2013

Compromís es presenta a Simat

Joan Baldoví, Agus Brines i Anna Company durant l'acte



Compromís es presentava a Simat el dissabte. Anna Company presentava la coalició explicant l’estructura d’aquesta Cooperativa Política i com es pot adherir per treballar i canviar la realitat social. 


La regidora de Simat, Agus Brines, de l’executiva del Bloc, remarcava que el compromís és acompanyar la gent que treballa per la seua terra, i com no està condicionada com la gent del PP i del PSOE, que semblen en una altra òrbita al defensar partits de fora. Senyalava que a Simat cal l’economia del bé  comú, com fa Compromís a Muro,  recordant que estan tancades les dues cooperatives i el govern actual del municipi no fa res, només viure de les estructures muntades en la legislatura anterior.


Brines es va mostrar en contra dels canvis de la reforma del Règim Local, que vol culpar de la situació critica municipal als regidors que com ella cobren 50 euros al mes, quan tots sabem, afegia Agust, que donen negocis privats a les Diputacions, que no són directament elegides pel poble. La regidora va encoratjat als ciutadans a participar en la vida política del dia a dia i a col·laborar amb Compromís, “perquè sabem i podem eixir d'aquesta situació”.


Joan Baldoví, diputat a Madrid de Compromís, va iniciar el parlament recordant que té família a la Valldigna i que estava content de no haver canviat de jaqueta en trenta anys i de la tasca que feia, en ser un afortunat per poder defensar a la gent que te darrere o al costat.


Va parlar de la indignació, del cabreig dels ciutadans davant Rajoy i el seu partit, perquè van prometre  el cel i viuen l’infern d’un mal govern, que no es presenta a les Corts de Madrid i passen del parlament governant amb decrets lleis. 



El PP ha tirat per terra el treball de la regulació salarial de més de quaranta anys en dos hores, i sols per que tenen més vots, sense debat al parlaments”, va dir Baldoví, indicant que Rajoy i el PP governen per als banca i han perdut els pensionistes, els estudiants, els treballadors i els aturats i només perquè la banca es salve. 


En referència als sobres que va lliurar a Rajoy en un passat debat, i que tant va enfadar el PP, va indicar que portava en ells la il·lusió pel canvi real, la política de Compromís de salvar a les persones, i no atacar els majors de cinquanta anys, als vells que ja no tenen per ajudar a la família, als joves sense treball, a les farmàcies, als mestres, als serveis que no tenim ben finançats, tot amb la il·lusió i les mans no corruptes de Compromís. 


També va esmentar el cas del finançament valencià, que portem trenta anys pagant més del que rebem, i posava com exemple que cada valencià rep de l’Estat 150 € de mitjana menys que la resta dels espanyols. “No volem ser més que ningú ni menys que qualsevol. Compromís demana el que es nostre, i ho reclama sense resignar-se amb la cara ben alta, contra els que volen apagar-nos per ser una força d'ací i que està per les persones que tenen els problemes que patim a València” deia Baldoví.
 -