L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 10 de març del 2013

L’Ajuntament de Tavernes inaugura avui oficialment les obres de rehabilitació del Molí del Pla. Tot seguit, un recital de poesia, ocuparà l’espai rehabilitat.



Avui diumenge, a les 12 hores, hi ha la inauguració oficial de les obres de rehabilitació del moli ubicat al Camí del Pla, un acte que comptarà amb la presencia de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i membres de la corporació municipal. L’arquitecte municipal, Juan Tormo, explicarà als assistents els aspectes tècnics de la rehabilitació, la importància històrica del molí i el paper que tenia en l’època en què estava en ús. 

Aquest moli, conegut com a del Pla pel camí on es troba, està situat al costat del riu Vaca, en el medi rural de la Valldigna, i és un dels molins hidràulics que conserva pràcticament la tipologia constructiva original. És un dels quatre molins que el Reial monestir de Santa Maria de Valldigna administrava en benefici propi en la seua època d’esplendor. 

Les obres del Molí del Pla i de l’ermita de Sant Llorenç de l’Alcudiola s’han executat finançades pel PIP de la Generalitat i foren rebudes el passat dia 14 de febrer. 

Recitals de poesia 
 
Després de l’acte inaugural, el Molí del Pla Molí serà l’escenari d’uns recitals de poesia. Infinita la carícia que ha de venir (Poetry Road Tour 2013), una gira de poesia “íntima i intimidadora” que té com a escenaris les localitats de Vilafranca del Penedès, Sant Pere de Riudebitlles, Sabadell, València, Gandia, Tavernes de la Valldigna, Barcelona, Arenys de mar, Lleida, Sitges, Granollers, Sant Celoni i la Garriga. 

El recital és la combinació dels universos creatius de Jaume C. Pons Alorda i d’Anna Gual, que, en la seua presència a Tavernes, comptaran amb Rubén Luzón i Pau Sif. L’acte està organitzat per Bowing Buffalo Serveis Transversals de Comunicació i Gestió Cultural, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La inauguració i el recital de poesia a les 12 i el Concert de l’Orquestra “La Valldigna” a l’auditori de la Societat Instructivo Musical de Tavernes a les 11:45.

Un poc justet no? No hi ha cap altra alternativa?