L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 13 de març del 2013

FALLES 2013: La falla Passeig ha realitzat avui la “plantà”.

Col·locant el remat final
La falla Passeig ha estat la més matinera d’enguany a l’hora de plantar el monument, una circumstància derivada del fet que demà dijous és dia de mercat i els fallers, segons ens han contat, han volgut no molestar per a res la marxa d’aquesta activitat económica.

La “plantà” ha estat plena d’entrebancs: el vent ha desmerescut  i ha molestat bastant els treballs dels fallers que s’han hagut d’esforçar i treballar de valent. Fins i tot han tingut la mala sort que una de les peces s’ha trencat pel vent (ara ja està reparada) i la grua s’ha espatllat. Al final, fa uns minuts es muntava la darrer peça central, com podeu vore a la primera fotografía.

Els fallers han viscut una anécdota que segur recordaran molt de temps: una plantà de la falla amb la visita de la neu, la qual ha fet durant uns minuts  acte d’aparició mesclada amb pluja.  Un espectacle insòlit pel temps que ens trobem i per la situación geogràfica de Tavernes. Ha estat cosa de pocs minuts, i el fenòmen s’ha pogut vore a tot Tavernes.

Imatges de la plantà de la falla

La falla, segons ens han contat, tracta de la darrer etapa de la vida, la vellesa i del món dels iaios i iaies jubilats on, a més dels viatges a Benidorm, anar al balneari i altres activitats d’esplai, s’han de fer càrrec dels néts i dels fills, aquests últims per la crisi. L’artista faller és Juan Carlos Donet.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vixca la Falla Passeig!!
Es la millor!!